- 2 Ağustos 2023
- 154
- 51
- 18
- 25
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Benim de bugün aşılamanın 12. Günü awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o kadar dikkatli baktım silik bile çıkmadı çok üzülüyorum ama inşallah hepimizinki pozitife dönerMerhabalar 31 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ilk günlerde sırt ve kasık ağrısı birde gaz vardı. Göğüs hassasiyetide . Bunların tamamının ilaçlardan kaynaklanabileceği söylendi. Şuan transferin 10. Günü fakat hiçbir belirtim yok . Bu şekilde olupta gebe kalan var mı yazarsaniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Hayatım kan testi daha güvenilir üzülme kan verBenim de bugün aşılamanın 12. Günü awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o kadar dikkatli baktım silik bile çıkmadı çok üzülüyorum ama inşallah hepimizinki pozitife döner
Öyle ama insanın bi umudu kırılıyor, yarın inşallah laf da vereceğimHayatım kan testi daha güvenilir üzülme kan ver
Kan vereceğim yanlış yazmışımÖyle ama insanın bi umudu kırılıyor, yarın inşallah laf da vereceğim
İnşallah pozitiftir. Bende geçen ay aşılama yaptım ama düşükle sonuçlandı malesefMerhabalar 31 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ilk günlerde sırt ve kasık ağrısı birde gaz vardı. Göğüs hassasiyetide . Bunların tamamının ilaçlardan kaynaklanabileceği söylendi. Şuan transferin 10. Günü fakat hiçbir belirtim yok . Bu şekilde olupta gebe kalan var mı yazarsaniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Nerede yaşıyorsun canımKızlar hangi doktorlarda yaptırdınız bende doltpr arıyorum
Kıyamam sana umarım tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınİnşallah pozitiftir. Bende geçen ay aşılama yaptım ama düşükle sonuçlandı malesef
Yurt dışından gelicem. Şehir hiç fark etmiyor iyi olsun yeterNerede yaşıyorsun canım
Ben Şanlıurfada oturuyorum burada özel bir hastanede yaptırdım. Doktorumun adı nihal mavral çok iyi işinde araştırabilirsin istersen kuzumYurt dışından gelicem. Şehir hiç fark etmiyor iyi olsun yeter
Çok teşekkür ederimBen Şanlıurfada oturuyorum burada özel bir hastanede yaptırdım. Doktorumun adı nihal mavral çok iyi işinde araştırabilirsin istersen kuzum
Canım naptın kan verdkn miBenim de bugün aşılamanın 12. Günü awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o kadar dikkatli baktım silik bile çıkmadı çok üzülüyorum ama inşallah hepimizinki pozitife döner
Maalesef sonuç negatifCanım naptın kan verdkn mi
Canın sağolsun canım üzülme vardır bund da bir hayırMaalesef sonuç negatif
Öyle tabi ki ama insan o kadar olacak gibi hissediyor kiCanın sağolsun canım üzülme vardır bund da bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?