• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 10. Günü ama hiç belirtim yokkk kızlar 🥲🥲🥲🥲

bir umut anne

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
154
51
18
25
Merhabalar 31 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ilk günlerde sırt ve kasık ağrısı birde gaz vardı. Göğüs hassasiyetide . Bunların tamamının ilaçlardan kaynaklanabileceği söylendi. Şuan transferin 10. Günü fakat hiçbir belirtim yok . Bu şekilde olupta gebe kalan var mı yazarsaniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🌸

Merhabalar 31 temmuzda 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ilk günlerde sırt ve kasık ağrısı birde gaz vardı. Göğüs hassasiyetide . Bunların tamamının ilaçlardan kaynaklanabileceği söylendi. Şuan transferin 10. Günü fakat hiçbir belirtim yok . Bu şekilde olupta gebe kalan var mı yazarsaniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🌸
Benim de bugün aşılamanın 12. Günü awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı o kadar dikkatli baktım silik bile çıkmadı çok üzülüyorum ama inşallah hepimizinki pozitife döner 🤲🏻

İnşallah pozitiftir. Bende geçen ay aşılama yaptım ama düşükle sonuçlandı malesef😟

Back