transferin 10.günü adet gibi kanama

nurselcagri

İncinsende İncitme...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
226
0
96
Aydın
kızlar merhaba,moralim çok bozuk,bugün 10.günüm,sabanhtan hiçbişeyim yoktu,akşama doğru kasıklarıma ince sızılar girdi ve çamaşırımda tuvallette kırmızı siyah karışımı adet gibi kanama gördüm.hatta içinde beyaz beyaz kullandığımız vajinal jelde vardı.şimdi de sızım devam ediyor.sanırım ben adet omaya başladım ama tedaviden önceki son adetime göre de daha 2 gün vardı,epey bir kan vardı.bir pet dolusu gibi.umarım negatif çıkmaz,böyle olan oldu mu? günlük ped koydum,hala kırmızı kırmızı devam ediyor ince ince.

Canım merhaba,ben böyle bişey yaşamadım.Ama merkezden bana verilen kağıtta,kanama olabilir yazıyordu.Sanırım yarın test günün.Hiç moralini bozma.Hayırlısını isteyerek git,testinde anlaşılır.Tatlım ben ilkini 8 haftalıkken düşürdüm.İnan bana o çokk daha zor bir acı.Yarın test yaptır.Varsa çıkar artık çünkü.Herşeye de her zaman hazırlıklı olmalıyız elbet.Burada 5 kere 6 kere deneyen arkadaşlarımız da var.Ama inşallah,güzel bir sonuç çıkar.Hiç belli olmaz bu işler.Sıkma güzel canını.

çok teşekkürler canım,bu sözlerin beni rahatlattı,test günüm salı,hayırlısı Allah'tan canım,kendine iyi bak,hayırlı akşamlar.

cnm nasıl oldun
doktorunu aramadın mı,belki bi ilaç söyler
benimde dün kahverengi akıntım oldu 8.gündü baya azcıkta cok acık kırmızı doktoru aradım hemen progestan iğne yaptırmamı söledi önceden vermişlerdi zaten yaptırdım bugün yok ama bende umudumu kaybettim gibi ama dua ediyorum
ins pozitif sonuç alırsın
hbr etmeyi unutma bize

canım çok geçmiş olsun kanaman varsa doktorunu acilen ara kanamayı durduran ilaç veriyorlar kan verip test yaptırıyorsun zaten belli olur bir gün kalmış inşallah pozitif olur

çok teşekkürler canım,bu sözlerin beni rahatlattı,test günüm salı,hayırlısı Allah'tan canım,kendine iyi bak,hayırlı akşamlar.
Nurselcim ne yaptın?Merak ettim.Bu gün test günün.İnşallah seni sonradan üzmeyecek güzel,hayırlı bir sonuç alırsın..Paylaşmak istersen,sonucu bekleriz.Kalbim seninle

merhaba kızlar,öncelikle hepinize verdiğiniz destek için teşekkür ederim.benimki aynen adet şeklinde 10.gün başlayıp 7 gün devam etti.18 ekim test günümdü gittim ve negatif çıktı.yani ben zaten adet olmuşum meğer.ama napalım üzmüyorum kendimi.ilk denemem de kısmet değilmiş.çok öperim hepinizi :)

canım benim inşallah herhangi bir vesileyle bebegine kavusursun en kisa surede. ben de ayni durumdayim ilk deneme negatif , hayirlisi olsun herkes icin..

selam arkadaslar bende tüp bebk tedavisi görüyorum ilk denemem basarısızlıkla sonuclandı 2 tane dondurulmus emriyom vardı ıkıncı denemede ikiside transfer edildi bugun 10 günüm transferin 8. günü dayanamayıp test yaptırdım ve sonuc 217.21 cok mutluyum allah herkeze nasip etsin kucaga almayı nasip eylesin umudunuzu kaybetmeyin ve test gününü bekleyin

konuyla alakalı vermek istediğin mesajı anlamadım vallaa :))) madem öyle sen niye beklemedin test gününü, 8. gün yaptın ? Bu arada hayırlı olsun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…