• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 10. Gün neler yaşadiniz kizlar iki gunum kaldı test icin cok heycanliyim

sunngel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
14
2
1
28
Korkuyla karisik donmus transfer oldum besinci gun embriyosuydu kaliteliydi. Dun kasigma bicak gibi kramplar girdi tum gun gecem de dahil. Goguslerim sisti hassaslasti. Siz neler yasadiniz sonucunuz nasildi

Ben de kasık ağrısı transfer günü ve ilk günlerde oldu, sonraki günlerde rahmimde regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu o kadar. Onun dışında farklı bi şeyler olmadı.

Dilerim bebeğiniz sizinledir.

Ben 9. Gün idrar testi. 10. Gün ve 12. Günlerde de beta kan testi yaptırdım sonuç hepsinde de çıkmıştı. İstediğinizde yaptırabilirsiniz 10 gün olmuş bile

Ben de kasık ağrısı transfer günü ve ilk günlerde oldu, sonraki günlerde rahmimde regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu o kadar. Onun dışında farklı bi şeyler olmadı.

Dilerim bebeğiniz sizinledir.

Ben 9. Gün idrar testi. 10. Gün ve 12. Günlerde de beta kan testi yaptırdım sonuç hepsinde de çıkmıştı. İstediğinizde yaptırabilirsiniz 10 gün olmuş bile
İlk dort gun sari leke ile kasik agrim oldu canim, bi iki gun agrim olmamisti dun oyle bi oldu ki kanama olmadi ama

Cok haklisinn korkuyorum galiba bilmiyorum hani cikmazsa uzulurum diye :)))
Evet sende haklisin😄 insallah korktugun gibi olmaz bgn burda siteden bi arkadasimda 9.gunu kan vererek ogrendi senin varsada yoksada mutlaka cikar yani 10.gun olmus cunku

Back