Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yapmadim bebis, erken test yaptim dun ama arti medi herkes yanlis demis guvenemedim silik ciktiTest yapmadiniz belliki hic
İlk dort gun sari leke ile kasik agrim oldu canim, bi iki gun agrim olmamisti dun oyle bi oldu ki kanama olmadi amaBen de kasık ağrısı transfer günü ve ilk günlerde oldu, sonraki günlerde rahmimde regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu o kadar. Onun dışında farklı bi şeyler olmadı.
Dilerim bebeğiniz sizinledir.
Ben 9. Gün idrar testi. 10. Gün ve 12. Günlerde de beta kan testi yaptırdım sonuç hepsinde de çıkmıştı. İstediğinizde yaptırabilirsiniz 10 gün olmuş bile
Baska markayla deneseydiniz olmazmi bn olsam herhalde butun marka testleri kullanmistimKan testi yapmadim bebis, erken test yaptim dun ama arti medi herkes yanlis demis guvenemedim silik cikti
Cok haklisinn korkuyorum galiba bilmiyorum hani cikmazsa uzulurum diye :)))Baska markayla deneseydiniz olmazmi bn olsam herhalde butun marka testleri kullanmistim![]()
Evet sende haklisinCok haklisinn korkuyorum galiba bilmiyorum hani cikmazsa uzulurum diye :)))
İdrarda da cikar mi acaba :)Evet sende haklisininsallah korktugun gibi olmaz bgn burda siteden bi arkadasimda 9.gunu kan vererek ogrendi senin varsada yoksada mutlaka cikar yani 10.gun olmus cunku
Cikar tabi erken gebelik testi deneyinİdrarda da cikar mi acaba :)
Arti med evdeki silik cikarsa cok supheliCikar tabi erken gebelik testi deneyin
hmm oda pek guvenilir degil yaa benimde pozitif cikmisti ama yalanci pozitiftiArti med evdeki silik cikarsa cok supheli![]()
İyisi hangisiihmm oda pek guvenilir degil yaa benimde pozitif cikmisti ama yalanci pozitifti
Predictor ve awox iyi canım genelde yanıltmıyorlarİyisi hangisii
Awox olanindan alİyisi hangisii
Tamam bebegim cok sagolunPredictor ve awox iyi canım genelde yanıltmıyorlar![]()