• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 8.günü ve kanamam var lütfen acil cevap..

Shevvall

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
943
28
643
İstanbul
arkadaşlar bu gün 8.günüm ve az önce bir kanamam oldu,bu normalmi yoksa sonucun negatif olduğunumu gösteriri saat çok geç olduğu için doktorumu ancak yarın sabah arayabilirim ve ben bu gece uyuyamam üzüntüden helak oldum yaa aynı durumu yaşayan varmı aranızda lütfen tecrübesi olanlar cevap versin çok kötüyüm :çok üzgünüm:

az önce derken biraz oldu bitti mi yoksa hala az az devam mı ediyor? eğer devam ediyorsa saate falan bakma dr.u ara ama eğer birkaç damla olup bittiyse önemli bir durum yoktur büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir canım.inşallah fena bir şey yaşamazsın.

az önce derken biraz oldu bitti mi yoksa hala az az devam mı ediyor? eğer devam ediyorsa saate falan bakma dr.u ara ama eğer birkaç damla olup bittiyse önemli bir durum yoktur büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir canım.inşallah fena bir şey yaşamazsın.

canım bir saat önce kadar çok yoğun olmamak kaydıyla geldi şimdi bir kaç damla devam etti bu arada hiç ağrım yok inşallah dediğin gibidir ama ben yinede çok tedirgin oldum tüp bebekte bu şekilde yerleşme kanaması oluyormu acaba

benım agrım var doktor bana lekelenmede olsa sakın panıkleme demıstı normal olabılır dedı
sende panıkleme canım ne dıycegımıde bılemedımkı:teselli:

sevval benımde adetım gectıkten 2 3gun sonra oldu ama dırek aradım drumu gecte olsa ara derım bana ıgne vurdur dedi ve bebıslerıme allahın ıznıyle bır sey olmadı bence ara drunu gec olmadan uzulme burada cok okudum ben kanaması olan rabbım yuzunu guldursun dualara sıgın canım dualarda bulusmak umıdı ıle

çok sağolun kızlar ama panik olmamak elimde değil moralim bozuldu inşallah dediğiniz gibidir çok hafifte olsa bel ağrısı yaşıyorum çok stres oldum çok

canım ben hamıslıgımı ogrendıkten 15 gun sonra,daha kalp atısları bıle duymadan kanama gecırdım:çok üzgünüm:hemen drumu aradım.......bana dedıgı sey onemlı olan reglı kanamasındakı kan mıktarını gecmesın,gerısı yerlesmeden olabılır dedı........adet mıktarını gecerse hemen benı bul dedı benım mıktar artmadı sukur.......ve o arada proluton ısımlı ıgneden vuruldum........bu ıgne bazen transfer sonrası da vurulabılıyor sanırım......hemen panıkleme,mıktar onemlı kesınlıkle....bıde sakın ol,ayaklarını yukarıda tut mumukunse havaya kaldır ınan ıse yarıyor....bıde keske bı dr a ulasabılsen de şu igne işini danıssan..:a015:..

canım ben hamıslıgımı ogrendıkten 15 gun sonra,daha kalp atısları bıle duymadan kanama gecırdım:çok üzgünüm:hemen drumu aradım.......bana dedıgı sey onemlı olan reglı kanamasındakı kan mıktarını gecmesın,gerısı yerlesmeden olabılır dedı........adet mıktarını gecerse hemen benı bul dedı benım mıktar artmadı sukur.......ve o arada proluton ısımlı ıgneden vuruldum........bu ıgne bazen transfer sonrası da vurulabılıyor sanırım......hemen panıkleme,mıktar onemlı kesınlıkle....bıde sakın ol,ayaklarını yukarıda tut mumukunse havaya kaldır ınan ıse yarıyor....bıde keske bı dr a ulasabılsen de şu igne işini danıssan..:a015:..

sabah ilk iş doktorumu bulmak olacak canım çok sağol biraz rahatlattın beni........

Yerleşme kanamasıdır bence. Bende de olmuştu. ıçini ferah tut canım. 4 gün sonra müjdeyi verirsin bize inşallah.

bu sabah itibariyle yoğun bir kanamam ve ağrım var dr aradım test gününden önce yapacak bir şey yok dedi yatıp dinlenmemi söyledi ama ben resmen adet oldum çok üzgünüm:çok üzgünüm:

canim cok uzuldum gercekten bende yerlesme kanamasi olabilecegini dusunmustum keske oyle olsaydi...uzulme demek faydasiz biliyorum yat dinlen canim .....

bu sabah itibariyle yoğun bir kanamam ve ağrım var dr aradım test gününden önce yapacak bir şey yok dedi yatıp dinlenmemi söyledi ama ben resmen adet oldum çok üzgünüm:çok üzgünüm:

cnm amacım senı umıtlendırmek degıl ama sonucun ne olursa olsun bılmenı ıstedım cok yakın bır ark test gunu gelmeden reglı kanaması kadar kanaması oldu ve dr u hemen hast cagırdı erkenden testını yaptılar hamıleydı bazen cogul gebelıklerde sıddetlı kanama oluyormus ücüz hamıle arkadasım su anda 4 aylıklar cnmmmm yınede morelını bozma hemen bı test yaptır kafan rahatlasın cnm

canım benimde test günümden 4 gün önce kanamam başladı doktorum testi 2 gün önceye aldı ve sonuc negatif hamile degilim umarım sende aynısı degildir öyle olsa bile üzülme yola devam umutlarını yitirme

canım bak bu ısler bellı olmaz pek cogul gebede olabılırsın,reglı de olabılır........senı merak ettım....ayaklarını havaya kaldırıp dınlen,bolca yat,sadece tuvalete kalkmalısın.....olmassa erken gebelık testı yaparsın yada kan tahlılı yapılr....hakkında hayırlısı olsun,feraha cıkarsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım moralini yüksek tut .benim transferin 8.ve 9.günü adet balangıcı gibi kanamam olmustu .10.gün azalmıstı her lavaboya gittigimde çamasırımda birkaç damla görüyordum.çok açık renkte peceteyede geliyordu.test günümde sonucum pozitif oldu.insallah seninde sonucun pozitif olur.hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle

bende telaşlanmaya başladım kızlar yaa...transferimin bugün 9.günü ve adet sancılarım çoktan başladı...ya gelirse die korkuorum.üstelik bugün birde rüyamda karabasan gördüm..öldüm korkudan senağlama

bu gün teansferimin 10,günü dr düşük yaşıyorsun dedi.kan kaybından bitkin düştüm artık üstelik yaşadığım sancılar cabası.neyse hayırlısı buymuş demekki napalım artık sağlık olsun.herkese çok teşekkür ediyorum özellikle burda bana vakit ayırıp cevap yazan arkadaşlar sağolun:teselli:

Back
X