• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 7.günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EbAzBa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
43
17
38
29
Kızlar merhaba bugün transferimin 7.günü aşırı bi sinir var bende ve hiç bişey yapasım yok keyifsizim genel olarak bi kaç gün önce kasıklarımda batma Ağrı hissettim 2 gündür de adet ağrısı gibi ağrım oldu ama şiddetli değil hafif 3 kere de ağzımda acılık oldu ve midem de bi yoğunluk hissettim göğüslerimde sertlik ye var bişeyler okuyor ama iyi yönde mi bilemiyorum 5. Gün embriyosu 4ab kalitede fikri olan var mı uyku hali de okuyor ama dediğim gibi anlayamıyorum

Kızlar merhaba bugün transferimin 7.günü aşırı bi sinir var bende ve hiç bişey yapasım yok keyifsizim genel olarak bi kaç gün önce kasıklarımda batma Ağrı hissettim 2 gündür de adet ağrısı gibi ağrım oldu ama şiddetli değil hafif 3 kere de ağzımda acılık oldu ve midem de bi yoğunluk hissettim göğüslerimde sertlik ye var bişeyler okuyor ama iyi yönde mi bilemiyorum 5. Gün embriyosu 4ab kalitede fikri olan var mı uyku hali de okuyor ama dediğim gibi anlayamıyorum

Adet geçmeden çok belirti göstermez çoğunlukla kasık ve bacak bel ağrısı dışında yerleşirkende böyle hafif kasıkta ve rahim ortasında zonklama tarzı kramplar olur adetinize az kaldıysa sabah ilk idrarla yapın testinizi sonuç çıkar zaten umarım bebegin seninledir 🥰🤲🏻

Canım erken gebelik testi yapsaydın bi bende uyku hali çok oluyor sadece o dönemlerde

Adet geçmeden çok belirti göstermez çoğunlukla kasık ve bacak bel ağrısı dışında yerleşirkende böyle hafif kasıkta ve rahim ortasında zonklama tarzı kramplar olur adetinize az kaldıysa sabah ilk idrarla yapın testinizi sonuç çıkar zaten umarım bebegin seninledir 🥰🤲🏻
Adetime 1 hafta kaldı ama çarşamba günü test günüm ama hafta sonu evde yapsam mı düşünüyorum kafam çok karışık evde test yapmayada korkuyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyo inşAllah canım inşAllah sıkı sıkı tutunmuştur 💙

Adetime 1 hafta kaldı ama çarşamba günü test günüm ama hafta sonu evde yapsam mı düşünüyorum kafam çok karışık evde test yapmayada korkuyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyo inşAllah canım inşAllah sıkı sıkı tutunmuştur 💙
1hafta varsa bekle bencede zaten varsa da suan çıkmaz çok teni olduğu için hadı hayırlı haberlerle inş🤲🏻

Merhaba herkese,

18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti.

Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 🙏💐

Benimde öyle Yani 2 gündür test yapıyorum ilk balta silin çıktı ama erken gebelik testi belirgindi baya ertesi gün normal test yaptım silik çıktı peşine erken gebelik ve normal test yaptım başka bi markanın erken gebelik testi yine hemen çıktı gayet net diğeride çıktı bu sabah normal Test yaptım yine silik yanı testle mi ilgili sinirlerim bozuldu artık erken gebelik testinde gayet belirgin silik bile değil

Back