Merhaba, kasık ağrıları ilaçlardan veya gebelikten dolayı olabiliyor ama gebelik belirtileri 6.haftadan itibaren başlıyor. Lekelenme bende negatif ve pozitif transferimde olmamıştı, doktorum gebeliğin oluştuğuna veya oluşmadığına dair bir belirti değildir demişti. 5.gün embriyosuysa kan vererek öğrenebilirsiniz. Umarım pozitiftir
Umarım inşallah ama çok tedirginim şuanda sadece sabahları gelmesi çok enteresan. Bugün de daha ağrılı bir kasık ağrısı çekiyorum.Merhaba, kasık ağrıları ilaçlardan veya gebelikten dolayı olabiliyor ama gebelik belirtileri 6.haftadan itibaren başlıyor. Lekelenme bende negatif ve pozitif transferimde olmamıştı, doktorum gebeliğin oluştuğuna veya oluşmadığına dair bir belirti değildir demişti. 5.gün embriyosuysa kan vererek öğrenebilirsiniz. Umarım pozitiftir
Doktorunuz ne dedi?Umarım inşallah ama çok tedirginim şuanda sadece sabahları gelmesi çok enteresan. Bugün de daha ağrılı bir kasık ağrısı çekiyorum.
Doktora ulaşamıyoruz ilk transferim ve devlet hastanesinde oldum. Çok ilgili değiller maalesef .Doktorunuz ne dedi?
Yaa yarın test günüm umarım dediğiniz gibidir. O kadar özlemle bekliyorum ki Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimizi kavuştursunYerleşme kanaması olması muhtemel.
Evde erken gebelik testi deneseydin ben transferimin 6. Gününde erken teste başladım günlük koyulaşma takip ediyorum 7. Gün de kan verdim 69.89 çıktı bugün test günüm kan verip netleştiricem inşallah Rabbim ellerimizi boş çevirmesinYaa yarın test günüm umarım dediğiniz gibidir. O kadar özlemle bekliyorum ki Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimizi kavuştursun
Okadar gün test yapmadan sabırla bekleyebilmeniz harika:)Ben bekleyemezdimYaa yarın test günüm umarım dediğiniz gibidir. O kadar özlemle bekliyorum ki Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimizi kavuştursun
Okadar gün test yapmadan sabırla bekleyebilmeniz harika:)Ben bekleyemezdim
Okadar gün test yapmadan sabırla bekleyebilmeniz harika:)Ben bekleyemezdim
İnanın bende nasıl beklediğimi bilmiyorum. Sanırım negatif görmekten korkuyorum o yüzden yapmadım. Yapamadım.Okadar gün test yapmadan sabırla bekleyebilmeniz harika:)Ben bekleyemezdim
Yapamadım korktum negatif görmek bana iyi gelmezdi çünkü. Yaptıktan sonra O kadar gün beklemek negatif diye kendimi kahrederdim muhtemelen . Tabi pozitifte olabilir ama cesaretim olmadı açıkçası.Evde erken gebelik testi deneseydin ben transferimin 6. Gününde erken teste başladım günlük koyulaşma takip ediyorum 7. Gün de kan verdim 69.89 çıktı bugün test günüm kan verip netleştiricem inşallah Rabbim ellerimizi boş çevirmesin
Peki tuttu mu sonucunuz nedir?Bende de kanama olmustu hatta parça da düşmüştü baktım stresten ölüyorum bu stresle var olanı da düşürürüm diyip kan vermiştim
Siz nasıl kendinizi iyi hissedecekseniz öyle yapın tabiOkadar gün test yapmadan sabırla bekleyebilmeniz harika:)Ben bekleyemezdim
Kızım 1 yaşına gelmek üzerePeki tuttu mu sonucunuz nedir?