Transferimin 10.günü pembe leke için

mrvarsln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
9
3
31
Merhaba hanımlar transferimin 10. Günündeyim ve iki gündür sabahları pespembe lekeler geliyo kasıklarım da çok ağrıyor . Sizlerde bu durumla karşılaşan var mı? Karşılaşıp tutmayan var mı? Ya da tutan var mı?

Merhaba, kasık ağrıları ilaçlardan veya gebelikten dolayı olabiliyor ama gebelik belirtileri 6.haftadan itibaren başlıyor. Lekelenme bende negatif ve pozitif transferimde olmamıştı, doktorum gebeliğin oluştuğuna veya oluşmadığına dair bir belirti değildir demişti. 5.gün embriyosuysa kan vererek öğrenebilirsiniz. Umarım pozitiftir 🩷🙏🏻

Merhaba, kasık ağrıları ilaçlardan veya gebelikten dolayı olabiliyor ama gebelik belirtileri 6.haftadan itibaren başlıyor. Lekelenme bende negatif ve pozitif transferimde olmamıştı, doktorum gebeliğin oluştuğuna veya oluşmadığına dair bir belirti değildir demişti. 5.gün embriyosuysa kan vererek öğrenebilirsiniz. Umarım pozitiftir 🩷🙏🏻

Umarım inşallah ama çok tedirginim şuanda sadece sabahları gelmesi çok enteresan. Bugün de daha ağrılı bir kasık ağrısı çekiyorum.

Bende de kanama olmustu hatta parça da düşmüştü baktım stresten ölüyorum bu stresle var olanı da düşürürüm diyip kan vermiştim

Yaa yarın test günüm umarım dediğiniz gibidir. O kadar özlemle bekliyorum ki Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimizi kavuştursun 🤲🏻
Evde erken gebelik testi deneseydin ben transferimin 6. Gününde erken teste başladım günlük koyulaşma takip ediyorum 7. Gün de kan verdim 69.89 çıktı bugün test günüm kan verip netleştiricem inşallah Rabbim ellerimizi boş çevirmesin 🙏

Evde erken gebelik testi deneseydin ben transferimin 6. Gününde erken teste başladım günlük koyulaşma takip ediyorum 7. Gün de kan verdim 69.89 çıktı bugün test günüm kan verip netleştiricem inşallah Rabbim ellerimizi boş çevirmesin 🙏
Yapamadım korktum negatif görmek bana iyi gelmezdi çünkü. Yaptıktan sonra O kadar gün beklemek negatif diye kendimi kahrederdim muhtemelen . Tabi pozitifte olabilir ama cesaretim olmadı açıkçası.

X