S sunngel Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 16 2 1 28 Bugün 12:24 Konu Sahibi Konu Sahibi sunngel #1 Cok uzuldum halbuki iki gun once baya sancim oldu bicak gibi tum gun hemde, tutunma dedim. İdrarda cikmayip kanda goren varmi kizlar
Cok uzuldum halbuki iki gun once baya sancim oldu bicak gibi tum gun hemde, tutunma dedim. İdrarda cikmayip kanda goren varmi kizlar
A adayanneee Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2025 16 6 1 33 Bugün 12:30 Konu Sahibi Konu Sahibi sunngel #2 sunngel .!.: Cok uzuldum halbuki iki gun once baya sancim oldu bicak gibi tum gun hemde, tutunma dedim. İdrarda cikmayip kanda goren varmi kizlar Genişletmek için tıkla... Kan verdüniz mi hiç ? Test biraz bekledikten sonra bazen çift çizgi silikte olsa gözükebiliyor. Embryo kaç tane koyulmuştu kalitesi beydi ? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sunngel .!.: Cok uzuldum halbuki iki gun once baya sancim oldu bicak gibi tum gun hemde, tutunma dedim. İdrarda cikmayip kanda goren varmi kizlar Genişletmek için tıkla... Kan verdüniz mi hiç ? Test biraz bekledikten sonra bazen çift çizgi silikte olsa gözükebiliyor. Embryo kaç tane koyulmuştu kalitesi beydi ?
S sunngel Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2025 16 2 1 28 Bugün 12:32 Konu Sahibi Konu Sahibi sunngel #3 adayanneee .!.: Kan verdüniz mi hiç ? Test biraz bekledikten sonra bazen çift çizgi silikte olsa gözükebiliyor. Embryo kaç tane koyulmuştu kalitesi beydi ? Genişletmek için tıkla... Kalitesi iyiydi herkes tutar gozuyle bakti yani, bendede sorun yok. Bir embriyo koyuldu genetik testleri yapildi yani gucluydu. İdrara mi gec dusecek ondan mi boyle cok uzuldum gorunce. Kan yarin vericem normalde dayanabilirsem tabi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
adayanneee .!.: Kan verdüniz mi hiç ? Test biraz bekledikten sonra bazen çift çizgi silikte olsa gözükebiliyor. Embryo kaç tane koyulmuştu kalitesi beydi ? Genişletmek için tıkla... Kalitesi iyiydi herkes tutar gozuyle bakti yani, bendede sorun yok. Bir embriyo koyuldu genetik testleri yapildi yani gucluydu. İdrara mi gec dusecek ondan mi boyle cok uzuldum gorunce. Kan yarin vericem normalde dayanabilirsem tabi
G gunesh9 Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 990 526 23 36 Bugün 14:06 Konu Sahibi Konu Sahibi sunngel #4 8-9 bende negatifdi negatıf oldu kimyasalda bile poztif oluyo Olumlu oy 0 Olumsuz oy
E eskrde Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2022 337 157 33 33 Bugün 15:06 Konu Sahibi Konu Sahibi sunngel #5 Üzmek istemem ama pozitif olsa silik de olsa cikardi diye dusunuyorum bazi kisilerin kanına daha geç yansıyor umarim o kişilerden olursunuz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Üzmek istemem ama pozitif olsa silik de olsa cikardi diye dusunuyorum bazi kisilerin kanına daha geç yansıyor umarim o kişilerden olursunuz