Ben dün transfer oldum bana E2 bakılmadan transfer yapıldı hepimizde ayrı sıkıntı var benimkide uygun değilseKızlar merhaba
15 ocakta transferim vardı fakat e2 değerim 109 çıktı. Doktorum 200 ün üstünde olmasını beklediği icin estrofemin dozunu arrtırıp climara bant verdi. Cumartesi tekrar kontrol edilecek duruma göre yeni transfer tarihi belli olucak veya iptal olucak. Başına gelen var mı ? Bu bebeğin tutunmasnı etkiler mi kafam okadar karıştı ki. Biraz olsun yaşamış olan varsa desteklerinizi bekliyorum
Rahim içini ilgilendiriyor diye bekletiyordur doktoruna güvenKızlar merhaba
15 ocakta transferim vardı fakat e2 değerim 109 çıktı. Doktorum 200 ün üstünde olmasını beklediği icin estrofemin dozunu arrtırıp climara bant verdi. Cumartesi tekrar kontrol edilecek duruma göre yeni transfer tarihi belli olucak veya iptal olucak. Başına gelen var mı ? Bu bebeğin tutunmasnı etkiler mi kafam okadar karıştı ki. Biraz olsun yaşamış olan varsa desteklerinizi bekliyorum
Ben
şimdi gittim kendi transfer öncesi değerime baktım 108 miş hiç te bekleyelim falan demedi doktor yaptı tranferi. Ne güzel doktorun söylüyor işte güven doktorunaKızlar merhaba
Transferiniz tutmus muydu pekiRahim içini ilgilendiriyor diye bekletiyordur doktoruna güven
Progestanım gayet iyi e2 nin 200 altı olmasını istemeyiz dedi. Sizin transferiniz tutmus muyduTransferden önce benim sadece progesteron bakılmıştı e2 bakılmadı. Doktorum progesteronun önemli olduğunu söylemişti. E2 değeri zaten yumurtalarla ilgili transferi nasıl etkiliyor pek çözemedim.
Transferden 5-6 gün önce kan bakılmadı mı sizeBen dün transfer oldum bana E2 bakılmadan transfer yapıldı hepimizde ayrı sıkıntı var benimkide uygun değilse
Evet tuttu. Transferden 15 gün önce bakılan e2 değerim de 17 şimdi baktım. Sanıyorum o tarihlerde estrofem kullanmaya başladım transfer için. Onun dışında başka bakılmadı, progesteron bakıldı. 3 aralıkta da transferim oldu.Progestanım gayet iyi e2 nin 200 altı olmasını istemeyiz dedi. Sizin transferiniz tutmus muydu
Anladım yani benım progestanımda sorun yok bu değere takıldı doktor. Vardır bi bildiği herhalde bilemiyorum artık. Hayırlı olsunEvet tuttu. Transferden 15 gün önce bakılan e2 değerim de 17 şimdi baktım. Sanıyorum o tarihlerde estrofem kullanmaya başladım transfer için. Onun dışında başka bakılmadı, progesteron bakıldı. 3 aralıkta da transferim oldu.
Evet tabi doktoruna güvenmutlaka bir bildiği vardırAnladım yani benım progestanımda sorun yok bu değere takıldı doktor. Vardır bi bildiği herhalde bilemiyorum artık. Hayırlı olsun
Hayır 2 negatifim var maalesefTransferiniz tutmus muydu peki
Hayırlısı olsun insallah bu değerler vs bahanesi, nasipte varsa olacak. Rabbim en yakın zamanda evladınıza kavuştursun sizide süreç ayrı yorucu olumsuzluklarla karşılaşmak ayrı yorucuHayır 2 negatifim var maalesef
Hayır bakılmadı zaten taze transfer oldum opu dan 3 gün sonra transfer yapıldıTransferden 5-6 gün önce kan bakılmadı mı size
Amin inşallah Allah bu yoldaki herkese yardımcı olsun dualarını kabul etsin inşallahHayırlısı olsun insallah bu değerler vs bahanesi, nasipte varsa olacak. Rabbim en yakın zamanda evladınıza kavuştursun sizide süreç ayrı yorucu olumsuzluklarla karşılaşmak ayrı yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?