Transferim e2 den dolayı ertelendi !!

ceriko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
56
28
3
27
Kızlar merhaba
15 ocakta transferim vardı fakat e2 değerim 109 çıktı. Doktorum 200 ün üstünde olmasını beklediği icin estrofemin dozunu arrtırıp climara bant verdi. Cumartesi tekrar kontrol edilecek duruma göre yeni transfer tarihi belli olucak veya iptal olucak. Başına gelen var mı ? Bu bebeğin tutunmasnı etkiler mi kafam okadar karıştı ki. Biraz olsun yaşamış olan varsa desteklerinizi bekliyorum

Kızlar merhaba
15 ocakta transferim vardı fakat e2 değerim 109 çıktı. Doktorum 200 ün üstünde olmasını beklediği icin estrofemin dozunu arrtırıp climara bant verdi. Cumartesi tekrar kontrol edilecek duruma göre yeni transfer tarihi belli olucak veya iptal olucak. Başına gelen var mı ? Bu bebeğin tutunmasnı etkiler mi kafam okadar karıştı ki. Biraz olsun yaşamış olan varsa desteklerinizi bekliyorum
Ben dün transfer oldum bana E2 bakılmadan transfer yapıldı hepimizde ayrı sıkıntı var benimkide uygun değilse

Transferden önce benim sadece progesteron bakılmıştı e2 bakılmadı. Doktorum progesteronun önemli olduğunu söylemişti. E2 değeri zaten yumurtalarla ilgili transferi nasıl etkiliyor pek çözemedim.

Kızlar merhaba
Rahim içini ilgilendiriyor diye bekletiyordur doktoruna güven

Ben
Kızlar merhaba
şimdi gittim kendi transfer öncesi değerime baktım 108 miş hiç te bekleyelim falan demedi doktor yaptı tranferi. Ne güzel doktorun söylüyor işte güven doktoruna

Transferden önce benim sadece progesteron bakılmıştı e2 bakılmadı. Doktorum progesteronun önemli olduğunu söylemişti. E2 değeri zaten yumurtalarla ilgili transferi nasıl etkiliyor pek çözemedim.
Progestanım gayet iyi e2 nin 200 altı olmasını istemeyiz dedi. Sizin transferiniz tutmus muydu

Progestanım gayet iyi e2 nin 200 altı olmasını istemeyiz dedi. Sizin transferiniz tutmus muydu
Evet tuttu. Transferden 15 gün önce bakılan e2 değerim de 17 şimdi baktım. Sanıyorum o tarihlerde estrofem kullanmaya başladım transfer için. Onun dışında başka bakılmadı, progesteron bakıldı. 3 aralıkta da transferim oldu.

Evet tuttu. Transferden 15 gün önce bakılan e2 değerim de 17 şimdi baktım. Sanıyorum o tarihlerde estrofem kullanmaya başladım transfer için. Onun dışında başka bakılmadı, progesteron bakıldı. 3 aralıkta da transferim oldu.
Anladım yani benım progestanımda sorun yok bu değere takıldı doktor. Vardır bi bildiği herhalde bilemiyorum artık. Hayırlı olsun 💜

Kızlar güncelleme , bugun bant sağolsun e2 değerim 240 olmus 17 ocak 13:30 da transferim var🫶🏼🫠

Hayırlısı olsun insallah bu değerler vs bahanesi, nasipte varsa olacak. Rabbim en yakın zamanda evladınıza kavuştursun sizide süreç ayrı yorucu olumsuzluklarla karşılaşmak ayrı yorucu
Amin inşallah Allah bu yoldaki herkese yardımcı olsun dualarını kabul etsin inşallah

Back