Transferim 8.gunu beta değeriniz kacti

Zamanyeli

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.611
997
5.gun dondurulmuş ngs li embriyo transferi oldum bugün sekizinci gün Sabah 10 da kan verdim 32.07 çıktı. Sizce nasıl ben sevinemedim bile...

Değer herkesin bünyesine , embriyonun tutunmasına göre değişiklik gösterir. Kimsenin değeriyle kıyaslayıp moralinizi bozmayın. Çok şükür hamile olduğunuzu gösteren bir değer çıkmış. Önemli olan artışı, kanda bunu takip ederek anlayabilirsiniz ancak. Hayırlı olsun , sağlıklı artışlar dilerim

Pazartesi tekrar kan vereceğim. Ne zaman bitecek bu stres valla dayanamıyorum artık mental olarak çok yoruldum...Allahtan hayirlisi artık...

5.gun dondurulmuş ngs li embriyo transferi oldum bugün sekizinci gün Sabah 10 da kan verdim 32.07 çıktı. Sizce nasıl ben sevinemedim bile...
Benim bugün 6. Gün verdim 0.46 çıktı bütün umutlarım bitti şükret canım gebeliği gösteren bi değer çıkmış

Benim bugün 6. Gün verdim 0.46 çıktı bütün umutlarım bitti şükret canım gebeliği gösteren bi değer çıkmış
Şükrediyorum canım da bıçak sırtı ne sevinebiliyorum ne uzulebiliyorum en çok da üzülüyorum ya ... herkes kendi derdine yanıyor .
Allah yardım etsin bize yaaa.

Şükrediyorum canım da bıçak sırtı ne sevinebiliyorum ne uzulebiliyorum en çok da üzülüyorum ya ... herkes kendi derdine yanıyor .
Allah yardım etsin bize yaaa.
Amin inş sen sadece yükselişe bak değerin azlığı çokluğuna değil bak ben yükselişe bile bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…