Transferi ertelenenler gelin beraber gün sayalım

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
Merhaba KK'nın cici anne adayları, çeşitli sebeplerle transferi ertelenenler gelin buradan gün sayalım...

Ben 18 Aralık 2015te tedaviye başladım,
bende PCOS, eşimde morfoloji sorunu vardı
28 Aralık 2015te yumoşlarım toplandı.

36 yumurtadan 28i olgun çıkmış ve elemeler sonucu 8 tane 4.gün embriyosu dondurduk dün... Benim transferimin ertelenme sebebi E2 hormonunun aşırı yukselmesi sonucu hafif OHSS geçirmiş olmam... Ayrıca doktorum vucudumun dinlenmesinin daha iyi olacağını söyledi... 2 adet sonrası sanırım şubatın sonu gibi transferim...

Sizde durumlar nedir???

Merhaba bende yransferi ertelenenlerdenim carşamba günü yumurta toplama işlemi yapıldı 12 yumurta toplandı pcos hastasıyım ohhs riskine karşı doktorum ertelemeye karar verdi şuan yumurta takıp aşamasındayız dün 8 yumurtanın dollenmeye devam ettiği soylendi inşallah donma kalıtesine ulaşırlar Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

Merhaba, bende transferi 3. aydır ertelenenlerdenim:KK43: Sebepsiz infertiliteyiz. Tedaviye 26 şubatta başladım. 9 martta yumurta toplama 8 yumurtadan 4 ü olgun 3ü donduruldu. İlk ay hem hormonların müsait değildi hemde rahimin dinlenmesi olumlu sonuç getirir dedi doktorum ertelendi. 2. ay ilaç kullandım e2 766 çıktı progesteron 3.68 gene uygun değil ertelendi. 3. ay bant kullandım bugünki kan tahlilimde bu seferde e2 105 progesteron 5.86 çıktı progesteron yüksek diye gene iptal. Araştırdım ama bir türlü bu hormanların ilaç harici nasıl dengede tutulabileceğiyle alakalı bir yazı bulamadım. Vücudum ısrarla ilaçlara boyun eğmiyor illa bildiğimi okurum diyor :KK43: Bu seferde iğne deneyeceğiz dedi doktorum bakalım hayırlısı 2 mayısta iğneye başlayacağım. İsteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Benim de dün yumurtalık ları m toplandı..15 tane 8i döllenmeye musaitmis hatta bugün doktor ara di4 i döllenmiş..hastaneden çıkmada n öncede hemşirem e2 nin yüksek olduğunu söyledi 2 3 hap yazdı sanırım e2 i yi dusürmek..hatta bide transferin diğer ay koyulacak adet oldugundada bizi arq da doktoe diger aya atmasin dedi hemsire.. ben im 2 sorum var birincisi su acaba neden diğer aya attı bnm bildiğim transfer 3 4 güne konuluyor..ikinci sorun da bnm suan adet olmama 2 hafta var e zaten transfer de adetliyken konulmuyo 1 haftada bda bitecek..simdi bn adet oldum die aradığım da gel derse yada adet bittiğinde gel derse beni vajinal ultrosa na alirmik o yoksa direk kan tahlili alıp e2 ye bakıp tranfer yapar yada gün mu veriri.....ZOR SORI BILIYORIM UZUNDA OLDU AMA SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER

X