Transfere 3 gün kala regl gelir mi

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
594
355
Kızlar yine ben..
Şmdi benim transfer 17 atalıkta olacak
Şuan progestrn 200 fitil günde 3 kez
Estrofem sabah 2 akşam 2 kullanıyorum
Bugün regl ağrısı gibi hafiften ağrılarım var yaşayan var mı regl gelirse herşey iptal olacak gelirmi panik geçiyorum şuan

Progestron daha başlamadım ama estrofem günde 3 kullanıyorum. Bende hafif kahverengi lekelenme yapıyor. Ama regl değil

Opu sonrası Regli döngüsü değiştiği için asıl regli döngüsünde belirtiler mlsf ki var bende Aralık sonunda transfer olucam gibi ama Estrofem hap yapıyor gibi birazda sanki o hissiyatı heran regli gelicek gibi ama zaten öncesi oluyoruz.

Şurda 3 günüm kaldı gelirse eğer herşey iptal hiç hayatımda 20 günde bir regl olmadm ama malum stresten olur mu olur yani

Şurda 3 günüm kaldı gelirse eğer herşey iptal hiç hayatımda 20 günde bir regl olmadm ama malum stresten olur mu olur yani
İnşallah güzelce atlatcaksın içini ferah tut bebişin seni bekliyor
Şuan çok normal bütün dengemiz döngümüz değişti normalde vücuda bu kadar yüklenmiyoruz ki haplar iğneler vs.

Endişe etmenize gerek yok bende 25 kasımda transfer oldum . Transferden 1 hafta önce başladı benimde gogus ağrım karın ağrım transfer sonrasında da devam etti . Doktor normal olduğunu söyledi bana

Endişe etmenize gerek yok bende 25 kasımda transfer oldum . Transferden 1 hafta önce başladı benimde gogus ağrım karın ağrım transfer sonrasında da devam etti . Doktor normal olduğunu söyledi bana
Çok teşekkürler insan korkuyor ister istemez embriyo flan tşıdık bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…