- 16 Kasım 2023
- 594
- 355
-
- Konu Sahibi soralbeysu
Kızlar yine ben..
Şmdi benim transfer 17 atalıkta olacak
Şuan progestrn 200 fitil günde 3 kez
Estrofem sabah 2 akşam 2 kullanıyorum
Bugün regl ağrısı gibi hafiften ağrılarım var yaşayan var mı regl gelirse herşey iptal olacak gelirmi panik geçiyorum şuan
Regl ağrısı oluyor mu arada peki salı transfer regl olck gibiyimProgestron daha başlamadım ama estrofem günde 3 kullanıyorum. Bende hafif kahverengi lekelenme yapıyor. Ama regl değil
Dün karın alt bölgemde çok hafif sancı oldu ve geçti bende ilaçtan yada gazdandır belki diye dikkat etmedim regl yeni bittiği için. İsterseniz bir doktorunuzla görüşünRegl ağrısı oluyor mu arada peki salı transfer regl olck gibiyim
Opu sonrası Regli döngüsü değiştiği için asıl regli döngüsünde belirtiler mlsf ki var bende Aralık sonunda transfer olucam gibi ama Estrofem hap yapıyor gibi birazda sanki o hissiyatı heran regli gelicek gibi ama zaten öncesi oluyoruz.Kızlar yine ben..
Bugün regl ağrısı gibi hafiften ağrılarım var yaşayan var mı regl gelirse herşey iptal olacak gelirmi panik geçiyorum şuan
Şurda 3 günüm kaldı gelirse eğer herşey iptal hiç hayatımda 20 günde bir regl olmadm ama malum stresten olur mu olur yaniOpu sonrası Regli döngüsü değiştiği için asıl regli döngüsünde belirtiler mlsf ki var bende Aralık sonunda transfer olucam gibi ama Estrofem hap yapıyor gibi birazda sanki o hissiyatı heran regli gelicek gibi ama zaten öncesi oluyoruz.
İnşallah güzelce atlatcaksın içini ferah tut bebişin seni bekliyorŞurda 3 günüm kaldı gelirse eğer herşey iptal hiç hayatımda 20 günde bir regl olmadm ama malum stresten olur mu olur yani
Endişe etmenize gerek yok bende 25 kasımda transfer oldum . Transferden 1 hafta önce başladı benimde gogus ağrım karın ağrım transfer sonrasında da devam etti . Doktor normal olduğunu söyledi banaKızlar yine ben..
Çok teşekkürler insan korkuyor ister istemez embriyo flan tşıdık bideEndişe etmenize gerek yok bende 25 kasımda transfer oldum . Transferden 1 hafta önce başladı benimde gogus ağrım karın ağrım transfer sonrasında da devam etti . Doktor normal olduğunu söyledi bana
Evet tam olarak öyleEstrofem ve progesteron kullanırken reglin gelmezama bize gelecekmiş gibi hissettiriyorlar bu hormonlar