İlk transferiniz miKızlar çarşamba transfer planlandı. Değişik duygular içindeyim. Nasıl olcak gitcek gibisine. Tabi tedirginlikte var nasıl davranayım dikkat edeyim gibisine transfer sonrasında. Olcak mı olmicak mı vs. Sizde nasıl durumlar? Benim gibi çarşamba transfer olacak var mı? Neler yapıyorsunuz? Heyecanınızı odağınızı nasıl dağıtıyorsunuz? Transfer sonrasını nasıl planladınız?
Kızlar çarşamba transfer planlandı. Değişik duygular içindeyim. Nasıl olcak gitcek gibisine. Tabi tedirginlikte var nasıl davranayım dikkat edeyim gibisine transfer sonrasında. Olcak mı olmicak mı vs. Sizde nasıl durumlar? Benim gibi çarşamba transfer olacak var mı? Neler yapıyorsunuz? Heyecanınızı odağınızı nasıl dağıtıyorsunuz? Transfer sonrasını nasıl planladınız?
Merhaba lekelenme yada kanama yaşadınız mı acaba ilk 12. Haftaya kadarİnşaAllah Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder gönlünüzden geçenleri.
Transferde birşey hissetmedim çünkü anestezili olmuştu.
Bende tüp bebekle gebe kaldım ve sezeryanıma 9 gün kaldı.
Transferden sonra hiçbirşeyi değiştirmedim beslenmem hariç.
Günlük hayatıma devam ettim ve yatmadım.
Bol bol yeşil mercimek- somon tükettim.
Sağlıklı beslenmeye dikkat edin.
Kendinizi kısıtlayıp streslenmeyin. Süreklide hasta gibi yatmayın çünkü faydası yok tutunmasına.
Merhaba lekelenme yada kanama yaşadınız mı acaba ilk 12. Haftaya kadar
Bende aynı durumdayım burdan haberleşelim :)tatluboncuk ve ben de çarşamba günü transfer olacağız. Benim ilk deneyimim olacak. Zamanı nasıl geçiririm inan hiç bilmiyorum. Normalde çalışıyorum ama kendi işim olduğu için bir müddet gitmeyi düşünmüyorum. Biraz daha keyifli geçirmek istiyorum bu vakti. Yatmak değil elbet bu bahsettiğim gezmek alışveriş yapmak gibi
Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek seninBende aynı durumdayım burdan haberleşelim :)
3Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek senin
Aynıyız o zaman. Benimde 3. Gün embriyosu