Transferden sonra

sonbhr02

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2024
18
7
6
28
Merhabalar burdaki yorumların faydası çok oldu bana poztif alırsam sizede faydam olsun diye söz vermiştim kendime.Şükurler olsun kan testim poztif sonucu bugün aldım kısaca gün gün anlatmak istiyorum.
5.gun 2 embiryo ohss olduğum için dondurumus transfer edildi. Transfere aşırı sıkışmadım sonrasında kalkmamak için 2 saat uzandm.sonra 3 saatlik yolculuk yaptık.
1.gun çok bişe hissetmedim
3.ve5. kasık ağrım başladı ara ara karinm gaz dolu ve şisti.
6. Ve 7. Gün ve hala devam eden iştah artışı açlık kirizlerm midem siyriliyor resmen
9.gun ağrıdan gece boyunca yatamadım rahmim kasiliyordu sabah kalktım 10.gun baş ağrısı gaz sanci açlık devam etti lekelenmem gelemedi hiç
11. Gün bugün testim poztif çok şükür kalp atışlarini duymak nasip olur inşallah bu aciz kulaklarima.
Hiç yerimden kalkmadim sadece WC duş hiç almadım ve kalp atışını duyana kadar almayı düşünmüyorum. Hergun 2 yumurta ceviz badem kayısı kuru üzüm karışım yaptım kavonoz baş ucumda.bahart hiç kullanmadim internetten araştırmadan yemek yemiyorum iyi geliyor mu diye bakıyorum hep herkesin vücudu farklı belki ama umaram sizede umut olurum güzel haberlerde bulaşmak dileğiyle
Dinlegim ayetteki şu sözü unutmuyorum ve hep buna tutundum : Nedir seni ümitsizliğe düşüren seni senden çok seven Rabbin varken..

Bugün hemşireme lekelenmem yoktur normalmi dedim. İlla lekelenme olması şart değil olursada korkam yerlesiyordur dedi.eger kan şeklinde olursa bitane iğne var hazırda bulundurdugumuz onu hemen vurul dedi. Bence güzel haberleri sende yarın alırsın inşallah

12. Gün test yap dedi erken test yapsan idararda çıkar mı acaba biraz endişeliyim haliyle doktor lekelenme normal filan demişti transfer sonrası ben hemen olur diye düşünmüştüm 10. Günde olunca şaşırdım tabi süreç nasıl oluyor bilmiyorum ilk denememiz

Canım benim banada 12.gun yaptır demişti.idrar testi korkudan hiç yapmadm bence sende kan ver yarın direk.icimde güzel bı his var bebeklerin seninledir inşallah.lekelenme normal dedi bana bugün yeterki kan olmasın dedi normal için rahat olsun

Bebeğim benimde 2. Denemem herşey gönlmuzce olsun güzel günler yakın inşallah sabret dediklerimi uygula bence sende hiç kalkma 10 gün boyunca dikkat et lutfen

Ay inşallah biraz rahatladım 12. Gün pazara denk geliyor pazar günü kan testi yaptıracağım nasipse doktoruma yine yazayım mı bilemedim inşaalh sizde kucağınıza sağ Salim alırsınız

Kızlar 10 gün sonra transferim var 2.denemem olacak bana dua eder misiniz
Bebeğim benimde 2. Denemem herşey gönlmuzce olsun güzel günler yakın inşallah sabret dediklerimi uygula bence sende hiç kalkma 10 gün boyunca dikkat et lutfen

Ay inşallah biraz rahatladım 12. Gün pazara denk geliyor pazar günü kan testi yaptıracağım nasipse doktoruma yine yazayım mı bilemedim inşaalh sizde kucağınıza sağ Salim alırsınız
Amin çiçeğim inşallah poztif sonuçlarını bekliyorum benimle birlikte kalp atışını duyarsın nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…