12. Gün test yap dedi erken test yapsan idararda çıkar mı acaba biraz endişeliyim haliyle doktor lekelenme normal filan demişti transfer sonrası ben hemen olur diye düşünmüştüm 10. Günde olunca şaşırdım tabi süreç nasıl oluyor bilmiyorum ilk denememizBugün hemşireme lekelenmem yoktur normalmi dedim. İlla lekelenme olması şart değil olursada korkam yerlesiyordur dedi.eger kan şeklinde olursa bitane iğne var hazırda bulundurdugumuz onu hemen vurul dedi. Bence güzel haberleri sende yarın alırsın inşallah
Canım benim banada 12.gun yaptır demişti.idrar testi korkudan hiç yapmadm bence sende kan ver yarın direk.icimde güzel bı his var bebeklerin seninledir inşallah.lekelenme normal dedi bana bugün yeterki kan olmasın dedi normal için rahat olsun12. Gün test yap dedi erken test yapsan idararda çıkar mı acaba biraz endişeliyim haliyle doktor lekelenme normal filan demişti transfer sonrası ben hemen olur diye düşünmüştüm 10. Günde olunca şaşırdım tabi süreç nasıl oluyor bilmiyorum ilk denememiz
Bebeğim benimde 2. Denemem herşey gönlmuzce olsun güzel günler yakın inşallah sabret dediklerimi uygula bence sende hiç kalkma 10 gün boyunca dikkat et lutfenKızlar 10 gün sonra transferim var 2.denemem olacak bana dua eder misiniz
Güzel haberler alırsın inşallah stresten uzak durKızlar 10 gün sonra transferim var 2.denemem olacak bana dua eder misiniz
Amin çiçeğim inşallah poztif sonuçlarını bekliyorum benimle birlikte kalp atışını duyarsın nasip olursaAy inşallah biraz rahatladım 12. Gün pazara denk geliyor pazar günü kan testi yaptıracağım nasipse doktoruma yine yazayım mı bilemediminşaalh sizde kucağınıza sağ Salim alırsınız
Tamam canım edeceğimBebeğim benimde 2. Denemem herşey gönlmuzce olsun güzel günler yakın inşallah sabret dediklerimi uygula bence sende hiç kalkma 10 gün boyunca dikkat et lutfen
Haber ver bizede kafana takılan olursa tecrübemiz kadar elimizden geleni yaparızTamam canım edeceğimamin inşallah
İnşallah pozitif haberimi veririm canımHaber ver bizede kafana takılan olursa tecrübemiz kadar elimizden geleni yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?