transferden sonra şiddetli bel ve karin agrisi yaşayan var mı lütfen söyleyin??

ergenyus

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
122
90
39
Arkadaşlar transferle birlikte 6.günüm dün biraz belim agriyordu bugüno kadar şiddetli bel ve karin agrim var. O kadar korkuyorum ki adet olucam diye. Bir de dün sol ayagim sanki çekiliyo gibiydi var mi böyle şiddetli bel ağrısı yaşayan????

3.gün embriyosu 8hücreli dr aradik kanama olmadigi sürece sorun yok dedi 2embriyo transferi yapildi. Sen hamilesin heralde Allah sahlickla licagina almayi nasip etsin

3.gün embriyosu 8hücreli dr aradik kanama olmadigi sürece sorun yok dedi 2embriyo transferi yapildi. Sen hamilesin heralde Allah sahlickla licagina almayi nasip etsin
Amin inşallah:) ilk transferimde hiç ağrım sızım olmamıştı. İnşallah senin ağrılarında iyiye işarettir

Benimde 7. günüm dün adet oluyorum sandım çok şiddetli agrilarim vardı özellikle belin. Bugün geçti çok sükür. Ve idrar testi yaptım silik çizgi oluştu 2 tekrardada forumdada paylastim. Yarin test günüm inşallah mutlu haberle donucem. Bu arada benim dondurulmuş blastosit di.

Ay umarim inşallah mutlu haber alirain lütfen merak ettm sonucunu benmlede paylaş. Canımbenim transfer ctesi bugün 6.gün çok şükür belimin o korkuç agrisi gećti benmde dondurulmuş 3.gün 2 tane jayirlisi artik

benim bütün belirtim buydu; bel karın ağrısı ve sol bacağım çok ağırmasıydı.. inşlh sneinde pozitf olur canm

Ay umarim inşallah mutlu haber alirain lütfen merak ettm sonucunu benmlede paylaş. Canımbenim transfer ctesi bugün 6.gün çok şükür belimin o korkuç agrisi gećti benmde dondurulmuş 3.gün 2 tane jayirlisi artik
hastahanedeyim simdi. 2 saate belli olur dua edin neolur

Kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum sanki. Sol kasığımda batma var, göğüslerde şişkinlik bunu ilaçlar yapıyormuş. Kasıklarımda hep bi Rahatsızlık var ne yapsam rahat edemiyorum gibi tabir edebiliriz. Ama bel ağrısı, bacak ağrısı filan yok sık yürüdüğümdendir belki.
Bu arada hamile kalan arkadaşlar tebrikler, inşallah tamamına erer sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Benim test 25 Mayıs geçmiyo günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…