• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra öksürük

Cansugunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
74
82
38
32
Selam ben dün transfer oldum çok şiddetli öksürüyorum bebeğin tutunmasını engellermi hafif değil şiddetli öksürük başına gelipte pozitif gören varmı 🙇🏻‍♀️🥹

Selam ben dün transfer oldum çok şiddetli öksürüyorum bebeğin tutunmasını engellermi hafif değil şiddetli öksürük başına gelipte pozitif gören varmı 🙇🏻‍♀️🥹
Öksürük olarak bilmiyorum ama bende sürekli hapşuruyodum bi sorun olmamıstı

Hayırlı olsun 🥰 İnşallah sağlıcakla kucaklarsın canım 🙏🏻🙏🏻 Öksürmekten çok korkuyorum bişey olmaz diyolar ama daha transferden çıkar çıkmaz şiddetli öksürdüm 🥺
İnşallah bişey olmaz korkma bana hemşirem o senin organın gibi zıplasan bile düşmez demişti hep aklıma o gelirdi hapşurunca 🥰

İnşallah canım yaa 🥹 seninde transferden hemen sonra başladımı? Çokmu hapşuruyodun
Aşırı değil ama nedense transferden sonra beni hep hapşuruk tutuyor . Mesela ben transferden sonra 15 dk geçince idrarımıda yaptım hemen max yarım saat yattım kalktım

Aşırı değil ama nedense transferden sonra beni hep hapşuruk tutuyor . Mesela ben transferden sonra 15 dk geçince idrarımıda yaptım hemen max yarım saat yattım kalktım
Ben idrara sıkışamadım o yüzden işlem anında mesaneyi doldurdular onuda çıkar çıkmaz yapmak zorunda kaldım transferim kötü geçti ama bakalım allahtan umut kesilmez 🥲

Bende bugaIma bırsey takılmış gıbı hem öksürdüm hemen ıdrar yaptım çok doluydu mesanem😅kuzum 3 yaşına gırcek sımdı yanımda cıps yıyor 😅darısı size ıns

Oksurdum, unutup çekyat çektim, rafa uzandım, kekik yasakmış kekik çayı içtim yine de tutmuştu.
yedinci hafta düşürdüm ama kromozomu bozukmuş . Bambaşka bir sebepten

Ben idrara sıkışamadım o yüzden işlem anında mesaneyi doldurdular onuda çıkar çıkmaz yapmak zorunda kaldım transferim kötü geçti ama bakalım allahtan umut kesilmez 🥲
Hiç öyle düşünme bende senin gibiydim doktorum istediğin zaman tuvaletini yap asla sorun olmaz demesine rağmen hala ya bişey olursa falan diyodum ama nasibi varmıs güzel düşünmeye çalış hatta mümkünse düşünmemeye çalış . Ben 3. Gün artık kalkmıstım ayağa

Söyle söyleyeyim, 6 embriyo transferi oldum ve sapasağlamdım, hiçbiri tutmadı. Sonuncu denemede Covid oldum, deli gibi öksürüyordum ve hamile kaldım 🤣 Hiç merak etme. Inşallah sağlıklı bir embriyodur ve tutar. Onun dışındaki fiziksel hiçbir şey implantasyonu etkilemiyor. Bol şanslar 🙌❤️

Söyle söyleyeyim, 6 embriyo transferi oldum ve sapasağlamdım, hiçbiri tutmadı. Sonuncu denemede Covid oldum, deli gibi öksürüyordum ve hamile kaldım 🤣 Hiç merak etme. Inşallah sağlıklı bir embriyodur ve tutar. Onun dışındaki fiziksel hiçbir şey implantasyonu etkilemiyor. Bol şanslar 🙌❤️
Yaa gerçektenmi çok sevindim ben çok panik yaptım ya içim rahatladı biraz herşey gönlünüzce olsun❤️😍

Hiç öyle düşünme bende senin gibiydim doktorum istediğin zaman tuvaletini yap asla sorun olmaz demesine rağmen hala ya bişey olursa falan diyodum ama nasibi varmıs güzel düşünmeye çalış hatta mümkünse düşünmemeye çalış . Ben 3. Gün artık kalkmıstım ayağa
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim bende 3 gün dinlenip normal hayatıma dönerim 3 aralık test günüm p zamana kadar yatılmaz😅

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim bende 3 gün dinlenip normal hayatıma dönerim 3 aralık test günüm p zamana kadar yatılmaz😅
Merhaba ben de sizinle aynı sekildeyim grip olup öksürüğüm var 😞 sizi üzmek istemem de tabi sonucunuz nedir nasıl ilerlediniz acaba çok korkuyorum

Back