• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferden sonra en erken kaç gün sonra öğrendiniz sonucunuzu

sece

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
462
11
623
Zonguldak
merhaba

benim 4 haziranda dondurulmuş transferim yapıldı embriyolarım blastokistti . bana merkezden 18 haziran verdiler sonuç tarihi ama bence yanlış yaptılar çünkü bakıyorum sitede kimseye 14 gün sonra sonuç tarihi vermemişler

benim sigortam yok ilaçlarımı özel alıyorum ve 2 tane ilacım salı günü akşamı için yok almam lazım önce test yaptırsamda sonucuna göre alsam diyorum eğer zaten olmadıysa değerim 0 çıkması lazım değilmi sonuçta 10 gün sonra yaptırmış oluyorum ama çok mu erken kan testi yaptırmak için

benim gibi erken bakıpta sonucu öğrenen varmı

ben ilk denememde yine blastokist transferiydi 12 gün sonra değerim 174 tü 10.gün de bir rakan çıkması lazım pozitifse eğer zaten 0 çıkarsa negatiftir doğru değil mi

siz en erken transferden kaç gün sonra öğrendiniz

canım ben 10.gun ogrenmıstım yapsan cıkar bı sey varsa mutlaka
bı de dondurulmussa senınkı o yuzden 14.gun ıstemıslerdır genelde dondurulmusu 14.gun ıstıyorlar

sece canım biz aynı gün transfer olmuşuz,ben bugün öğrendim. beta hscg 156 hamileyim. bugün öğrenebilirsin yani,hadi bize güzel haber ver:)

canım ben 10.gun ogrenmıstım yapsan cıkar bı sey varsa mutlaka
bı de dondurulmussa senınkı o yuzden 14.gun ıstemıslerdır genelde dondurulmusu 14.gun ıstıyorlar

teşekkür ederim bilgin için ama bi arkadaşımda dondurulmuş transferi oldu hatta yeni doğum yaptı onun 12.gün istemişlerdi benim gibi blasttı

sece canım biz aynı gün transfer olmuşuz,ben bugün öğrendim. beta hscg 156 hamileyim. bugün öğrenebilirsin yani,hadi bize güzel haber ver:)

ay şimdi heyecan yaptım hamile olduğun içinde tebrik ederim inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin
senin nasıldı transferin bide çok erken değil mi bugün 8.gün . bu arada bence çoğul seninki benim 12.gün değerim kızımda 174 çıkmıştı

senın bu 2.cocugunmu olcak sımdı cıkar yapsan cnm

evet canım 2008 mayısta denemiştim 3 blast transferinden tek kızım tuttu 2.5 yaşında sayılır şimdide onun ikizleriyle denicez dedi doktor çünkü dondurulmuş denemesi benimkisi kızımla aynı ama geç doğacak olan çocuklar tabi inşallah

evet canım 2008 mayısta denemiştim 3 blast transferinden tek kızım tuttu 2.5 yaşında sayılır şimdide onun ikizleriyle denicez dedi doktor çünkü dondurulmuş denemesi benimkisi kızımla aynı ama geç doğacak olan çocuklar tabi inşallah

bende dondurulmuşla denedim 10.gün idrarda, 11.gün kanda pozitif sonuç aldım

Back