Transferden sonra belirtileriniz neler oldu anneler ve anne Adayları

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
Meraba arkadaşlar bugun transferimin 7. Günü ilk tüp denemem o yüzden çok heyecanlıyım tuttumu tutmadımı diye gerçekten beklemek en zor süreç sürekli kendimi tutuyorum test yapmamak için. Sizlere sormak istediğim sizin belirtileriniz neler oldu kişiden kişiye fark ediyor ama yinede tutunacak bir dal arıyorum işte. Benim ilk günden beri kasıklarımda ara ara sancı oluyor özellikle dün akşam Sırt üstü yattığımda bir ağrı saplandı korktum bişey oldu diye bi kaç saniyelik oluyor bunlar

muhtemelen aynı günlerde transfer olmuşuz benim 29 mayısta transferim oldu ilk günler çok ağrım vardı 21 tane yumurta alındığı için ve hafif ödem olduğu için olabilir dedi drum. iğneleri vurulmaya başladıktan sonra karnım göbeğim çok şişti ve opudan sonra kasık ağrılarım oldu. transfer sonrası da kasık ağrılarım devam etti bugün kendimi daha iyi hissediyorum . Bazı okuduğum yazılarda ara ara giren kasık ağrılarına tutunduğu i.in olduğu söyleniyor

Bende 28 inde transfer oldum canım benden 8 tane yumurta toplandı okdr çok yumurtam olmadı ama opudan sonra sancılarım ama bi kaç saat sonra geçti normal hayatıma devam ettim. Transferden sonra arada giren sancılarım var bide ilk günler Kabızlık yaşadım onu Kayısı yiyerek atlattım galiba bide ben adet olmadan önce midem bulanır ve kabızlığım gider bügünde öyle oldum malesef o yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım galiba

bugüne kadar hep vardı ama bugün kasık ağrılarım azaldı arada sırada batmalar oluyo .

sabredip pozitif sonuçları göreceğiiz inş :) bazen erken gebelik testi yapayım diyorum sonra olumsuz çıkacak moralim bozulur diye vazgeçiyorum

sabredip pozitif sonuçları göreceğiiz inş :) bazen erken gebelik testi yapayım diyorum sonra olumsuz çıkacak moralim bozulur diye vazgeçiyorum
Aynı düşünce bende var canım yalnız değilsin açıkcası bende düşünüyorum bazı sayfalarda okudum erken yapıp Silikte olsa Görenler var 8. Yada 9. Günde ama biz o şanslılardan olurmuyuz bilmiyorum işte

Arkadaşlar merhaba.bu yollardan geçmiş ve sonuca ulaşmış biri olarak tavsiyede bulunmak istiyorum.normal satılan idrar testlerinden yaparsanız sağlıklı sonuç alamazsınız.Benim beta hcg 256 iken idrar testim negatifti.daha önceki denememde ise beta hcg 13 iken ikinci çizgi silik çıkmıştı.o yüzden sabredin boşu boşuna kendinizi üzmeyin

evet doğru söylüyorsun canım. Ama meraktan beklemekten insan sıkılıyor.

şimdi hastaneden geldim 8. günüm betahcg 1.20 çıktı yani olmadı kızlar inşallah sizlerin pozitif haberini alırım size sevinirim. benimki kısmet değilmiş . pazartesiydi test tarihim 2 günde 20 yada 30 lara çıkacak değil ya

ilaçlarını sakın bırakma o hiç belli olmaz. daha 8. gün....

Benimde bugun 9.günüm 4-7-9.gunlerde test yaptım negatig cikti hep .tedavinin en zor kısmı burasıymış gercekten

ben bugünde test yaptırdım ama sonuç aynı 1.20 negatif ilaçlarmı aldım hiç bırakmadım bir ümidde olsa dedim.ama olmadı kısmetim başka zamanaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…