- 15 Mart 2015
- 616
- 366
-
- Konu Sahibi gelisimcii
Bende 28 inde transfer oldum canım benden 8 tane yumurta toplandı okdr çok yumurtam olmadı ama opudan sonra sancılarım ama bi kaç saat sonra geçti normal hayatıma devam ettim. Transferden sonra arada giren sancılarım var bide ilk günler Kabızlık yaşadım onu Kayısı yiyerek atlattım galiba bide ben adet olmadan önce midem bulanır ve kabızlığım gider bügünde öyle oldum malesef o yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım galibamuhtemelen aynı günlerde transfer olmuşuz benim 29 mayısta transferim oldu ilk günler çok ağrım vardı 21 tane yumurta alındığı için ve hafif ödem olduğu için olabilir dedi drum. iğneleri vurulmaya başladıktan sonra karnım göbeğim çok şişti ve opudan sonra kasık ağrılarım oldu. transfer sonrası da kasık ağrılarım devam etti bugün kendimi daha iyi hissediyorum . Bazı okuduğum yazılarda ara ara giren kasık ağrılarına tutunduğu i.in olduğu söyleniyor
Inşallah canım senin kaçıncı günün varmı sancılarıninş bebeklerimiz tutunduğu için bu ağrıları çekiyoruzdur.
Kaçıncı gününüz canım benimde bugun azaldı adet ağrılarına döndübugüne kadar hep vardı ama bugün kasık ağrılarım azaldı arada sırada batmalar oluyo .
Benimde 7. Günüm gercekten günler hiç geçmiyor ilk günden beri Kasıklarımda ağrılar oluyordu ara sıra ama bugun adet belirtilerim başladı korkmaya başladım açıkcası biraztransferden sonraki 6.günüm beklemek zor geliyo :)
Aynı düşünce bende var canım yalnız değilsin açıkcası bende düşünüyorum bazı sayfalarda okudum erken yapıp Silikte olsa Görenler var 8. Yada 9. Günde ama biz o şanslılardan olurmuyuz bilmiyorum iştesabredip pozitif sonuçları göreceğiiz inş :) bazen erken gebelik testi yapayım diyorum sonra olumsuz çıkacak moralim bozulur diye vazgeçiyorum
Arkadaşlar merhaba.bu yollardan geçmiş ve sonuca ulaşmış biri olarak tavsiyede bulunmak istiyorum.normal satılan idrar testlerinden yaparsanız sağlıklı sonuç alamazsınız.Benim beta hcg 256 iken idrar testim negatifti.daha önceki denememde ise beta hcg 13 iken ikinci çizgi silik çıkmıştı.o yüzden sabredin boşu boşuna kendinizi üzmeyin
ilaçlarını sakın bırakma o hiç belli olmaz. daha 8. gün....şimdi hastaneden geldim 8. günüm betahcg 1.20 çıktı yani olmadıkızlar inşallah sizlerin pozitif haberini alırım size sevinirim. benimki kısmet değilmiş . pazartesiydi test tarihim 2 günde 20 yada 30 lara çıkacak değil ya
canım sen naptın test yaptırdın mıBen Cumartesi erken olanlardan yapmak istiyorum 9. Günüm