Transferden sonra 8. Gün beta hcg kan testi negatif olup pozitife dönen var mı

gercek1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
2
0
30
Merhaba arkadaşlar 4. Gün embriyosu transfer edildi 8. Gün kan verdim negatif. Moralim bozuldu. Araştırdım pek doğru bilgi bulamadım. Özellikle 10, 12 ya da en geç 14 günde baktırın diyorlar. Bu benim gibi sonucu bugünlerde negatif olanların pozitife dönme ihtimalinden mi böyle. Benim gibi bu günlerde negatif sonuç alıp 12. Günde pozitif olan var mı

Bende 4 gün bugün test yaptım negatif doktorum cok erken dedı net olarak 12 günü beklemen gerek bu zamana kadar olan testleri göz önüne alıp kendini strese sokma dedi çünkü beta hcg 6 günden sonrası yavaş yavaş kana karışıyor ve idrarda kolay kolay dogrulur payı vermiyor

Merhaba arkadaşlar 4. Gün embriyosu transfer edildi 8. Gün kan verdim negatif. Moralim bozuldu. Araştırdım pek doğru bilgi bulamadım. Özellikle 10, 12 ya da en geç 14 günde baktırın diyorlar. Bu benim gibi sonucu bugünlerde negatif olanların pozitife dönme ihtimalinden mi böyle. Benim gibi bu günlerde negatif sonuç alıp 12. Günde pozitif olan var mı
Merhaba sonucunun ne oldu acaba bende bugün kan verdim8.günüm idi sonucum negatif çıktı 6.gün embriyosu idi benim

X