Merhaba, 263le kese görmek mümkün değil. Betanın en az 1500 olması gerekiyor, tüp bebek yapan birçok arkadaşım var hiçbirinde bu kadar erken davranmadı doktor, bir de sizinki 3.gün embriyosu değeriniz de gayet iyi artmış fakat kese görülecek boyutta olamaz bu beta değerinde. Ben 12.gün 5.gün embriyosunu 197 ile öğrendim, doktorum 8 gün sonra kontrole çağırdı hem keseyi hem bebeği gördük. Değer 2 kat arttıysa değerim 3 bin küsürlerdeyken keseyi görmüş olduk. Doktor değilim elbette bilemem ama yüzlerce tüp bebek annesiyle yazıştım ilk kez böyle bir şey duyuyorum
Merhaba durumunuz nasıl benimde düşük betamCevabın için teşekkür ederim.
Bende bu sayfada öyle okuduğum için çok şaşırdım. Aslında dr uma kan vermek için gittiğimi sanmıştım. Doktor kan vermeden önce jinekolojik muane yaptı ve ultrasonda gördü bizede gösterdi keseyi gördük. O günkü (16. Günkü)Kan değerlerini henüz bilmediğimiz için dr olumsuz konuşunca kese çok küçük, için boşmu dolumu görünmüyor ve 12. Günün kan değeriyle degerlendirince baya olumsuz konuştu bende direk kimyasal gebelik olduğunu düşünüp moralımiz bozuldu doğru düzgün birsey sormadan kan verip çıktık. Eşim beni teselli etmeye çalıştı ama ben eşime öyle olmuyacak içinde bir umut var. Kan değeri sonuçları iyi gelecek dedim öylede oldu. Çok şükür. Ama yinede çok korkuyorum. Bir sorun çıkacak diye. Böyle durum yaşayan varmı acaba diye merak ettim
Merhaba , benim transferimin 12. Günü bugün lan tahlili verdim 1074,4 çıktı. Benim de 5. gün embriyosu. Benden 2 gün sonra tekrar tahlil yapmam istendi. Sizce nasıl? Pek bilgim yok.Merhaba, 263le kese görmek mümkün değil. Betanın en az 1500 olması gerekiyor, tüp bebek yapan birçok arkadaşım var hiçbirinde bu kadar erken davranmadı doktor, bir de sizinki 3.gün embriyosu değeriniz de gayet iyi artmış fakat kese görülecek boyutta olamaz bu beta değerinde. Ben 12.gün 5.gün embriyosunu 197 ile öğrendim, doktorum 8 gün sonra kontrole çağırdı hem keseyi hem bebeği gördük. Değer 2 kat arttıysa değerim 3 bin küsürlerdeyken keseyi görmüş olduk. Doktor değilim elbette bilemem ama yüzlerce tüp bebek annesiyle yazıştım ilk kez böyle bir şey duyuyorum
Merhaba, değeriniz çok yüksek çok iyi benim 12.gün 197 idi :) tek transfer mi çift mi?Merhaba , benim transferimin 12. Günü bugün lan tahlili verdim 1074,4 çıktı. Benim de 5. gün embriyosu. Benden 2 gün sonra tekrar tahlil yapmam istendi. Sizce nasıl? Pek bilgim yok.
Çift embriyoMerhaba, değeriniz çok yüksek çok iyi benim 12.gün 197 idi :) tek transfer mi çift mi?
İkiz olabilir belki, hayırlı olsunÇift embriyo
Merhaba durumunuz nasıl benimde düşük betam
Merhaba durumunuz nasıl benimde düşük betam
O kadar okudum ki burda 16 ile öğrenip doğum yapan bile var sende bize umut olMerhaba, benim 29 Ekim randevum var, hem kan vereceğim hemde keseye tekrar bakacak doktor. İçim içimi yiyor zaman geçmiyor. ama ben kendimi iyice hamile hissediyorum. migde bulantım var hep yorgun ve uyuku halindeyim.insallah bir aksilik çıkmaz.
16 ekimden bu yana vermedin mi kanMerhaba, benim 29 Ekim randevum var, hem kan vereceğim hemde keseye tekrar bakacak doktor. İçim içimi yiyor zaman geçmiyor. ama ben kendimi iyice hamile hissediyorum. migde bulantım var hep yorgun ve uyuku halindeyim.insallah bir aksilik çıkmaz.
Hayırlısı ile olsun da razıyızİkiz olabilir belki, hayırlı olsun
O kadar okudum ki burda 16 ile öğrenip doğum yapan bile var sende bize umut ol
O kadar okudum ki burda 16 ile öğrenip doğum yapan bile var sende bize umut ol