transferden sonra 12. günü beklemeyip beta hcg yaptıranlar kaçıncı gün yaptınız??

SSsyn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
188
104
37
arkadaşlar 1 haziran transfer günüm 12. güne kadar bekleyemicem kaçıncı gunu yaptırayımki?

OTE="gelisimcii, post: 41261747, member: 666943"]Açıkcası bunu bende merak ediyorum :)[/QUOTE]
:) senin kaçıncı günü transfer inin

Aşırı sabırsız sayılmam ama yinede merak ediyorum benm daha 3 günüm ama 7 ve ya 8. Gün yaptırsam diyorum

7 erken olur en iyisi dayanmak ama sabredemem diyorsan 8 9 daha ideal sanki diğer konularda baktım erken yaptıranlar ozaman yaptırmış

merak ediyorum yaptınmı hiç test nasıl
Evet canım 8. Günü yaptırdım 35.41 çıktı doktor başlangıç var dedi ama kesin bişey diyemem dedi. Aslında bugun yaptırıcaktım ama tedavi gördüğüm yerdeki hemşire bekle asıl günü daha yaptırma dedi bende salı yaptırıcam inş bi aksilik çıkmaz yükselir daha çok. Sen yaptırdın mi

güzel çıkmış inşallah kucağınada alırsın canım hayırlısıyla sevindim. ben yapmadım daha 6.gunum benim ama bu hafta içi bi yaptırmayı düşünüyorum

güzel çıkmış inşallah kucağınada alırsın canım hayırlısıyla sevindim. ben yapmadım daha 6.gunum benim ama bu hafta içi bi yaptırmayı düşünüyorum
Erken evet canım ben ilk şu digital olan gebelik testleri varya onlardan yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim değerim öyle çıktı inşallah yükselir çok korkuyorum düşücek diye bide düşenlerin paylaşımlarını okuyorum çok üzülüyorum. 10. Günde yaptırabilirsin sende canım

pozitif düşün kafanı dağıtmaya bak sadece buna odaklanma
olur inşallah rahat ol dua et :)

bende 3. gün embriyosu transferimde 8. gün kan verdim ve 87 çıktı sonra ikiye katladı ama şimdi yavaş ilerliyor hayırlısı

merhaba bende 6 haziranda tarnsfer oldum 11. yaptırmayı düşünüyorum çünkü 12. gün armazan oana göre ialcı bırakırım yada devam ederim.

arkadaşlar bugun 8. günüm yaptırdım beta hcg 277.2 çıktı :) sizce nasıl hemşire çok iyi dedi 10. ve 12. günlerde tekrar yaptıracam

canım senin bugun belli olacak sonucunu yaz inşallah hayırlısıyla nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…