merak ediyorum yaptınmı hiç test nasıl7 erken olur en iyisi dayanmak ama sabredemem diyorsan 8 9 daha ideal sanki diğer konularda baktım erken yaptıranlar ozaman yaptırmış
Evet canım 8. Günü yaptırdım 35.41 çıktı doktor başlangıç var dedi ama kesin bişey diyemem dedi. Aslında bugun yaptırıcaktım ama tedavi gördüğüm yerdeki hemşire bekle asıl günü daha yaptırma dedi bende salı yaptırıcam inş bi aksilik çıkmaz yükselir daha çok. Sen yaptırdın mimerak ediyorum yaptınmı hiç test nasıl
Erken evet canım ben ilk şu digital olan gebelik testleri varya onlardan yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim değerim öyle çıktı inşallah yükselir çok korkuyorum düşücek diye bide düşenlerin paylaşımlarını okuyorum çok üzülüyorum. 10. Günde yaptırabilirsin sende canımgüzel çıkmış inşallah kucağınada alırsın canım hayırlısıyla sevindim. ben yapmadım daha 6.gunum benim ama bu hafta içi bi yaptırmayı düşünüyorum
fazla aramız yok inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız canımmerhaba bende 6 haziranda tarnsfer oldum 11. yaptırmayı düşünüyorum çünkü 12. gün armazan oana göre ialcı bırakırım yada devam ederim.
ooo maşallah şimdi kaçıncı günündesin pekibende 3. gün embriyosu transferimde 8. gün kan verdim ve 87 çıktı sonra ikiye katladı ama şimdi yavaş ilerliyor hayırlısı
canım senin bugun belli olacak sonucunu yaz inşallah hayırlısıyla nasip olur.Erken evet canım ben ilk şu digital olan gebelik testleri varya onlardan yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim değerim öyle çıktı inşallah yükselir çok korkuyorum düşücek diye bide düşenlerin paylaşımlarını okuyorum çok üzülüyorum. 10. Günde yaptırabilirsin sende canım
hayırlı olsun tebrikler darısı kuçagına almana olsunfazla aramız yok inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız canım