• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERDEN ÖNCE PROGESTERON HORMONU ???

ys_pasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
256
150
53
36
Arkadaşlar merhaba bilgisi olanlardan bir yardım isteyeceğim... Ben üç kez transferden oldum üçündede negatif sonuçlandı..Şu an 4. Cü transfer hazırlığındayım ama aklıma birşey takılıyor..Bana hiçbir transferimden önce hormon testi yapılmadı.. bu son seferde transferden 5 gün önce e2 ve progesteron bakıldı ve crinone jel başlandı.. progesteron sonucum 0.05 çıktı .. Aklıma takılan şu acaba bu jel yeterince progesteronumu yükseltmiyor olabilir mi? Doktoruma iğne vurunsam dedim gerek olmadığını söyledi.. transfer olan arkadaşlar sizde bu yol nasıl izleniyor? Hormon bakılıyor mu yada hormon kaç olduğunda iyi deniliyor? Yardımcı olabilirmisiniz

.Bana hiçbir transferimden önce hormon testi yapılmadı.. ne demek ?? Öyle bir şey oluyorsa orası tüp bebek merkezi değildir. Böyle baştan savma iş olmaz

Transferden5 gun once 1.5 altinda olmali zaten. Benimde 0.07 cikmisti. Dr, um super demisti

.Bana hiçbir transferimden önce hormon testi yapılmadı.. ne demek ?? Öyle bir şey oluyorsa orası tüp bebek merkezi değildir. Böyle baştan savma iş olmaz
Evet yapılmamıştı ben kendi isteğimle yaptım bir gün önce 12 çıktı. Sorun yokmuş çok şükür

Back