Hayırlı olsun umarım bebişleriniz size sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyleMerhaba arkadaşlar transferimde 7. Gündeyim 4AA kalite 2 embriyo transferi oldu ilk 3 gün çok ağrım vardı kasıklarım belim. Sonrasında hiçbir belirtim olmadı ağrılarım da durdu idrar testi yapmamak için de zor duruyorum benim gibi olup da pozitif gören var mı idrar testi yapsam çıkar diyorlar kararsızım yardım edin
Hayırlı olsun canım bebeğin inşallah seninledir benimde öyle olmuştu 3.gün embriyosu ben 6 gün yaptım çok silik çıkmıştı büyük ihtimalle çıkar testin deMerhaba arkadaşlar transferimde 7. Gündeyim 4AA kalite 2 embriyo transferi oldu ilk 3 gün çok ağrım vardı kasıklarım belim. Sonrasında hiçbir belirtim olmadı ağrılarım da durdu idrar testi yapmamak için de zor duruyorum benim gibi olup da pozitif gören var mı idrar testi yapsam çıkar diyorlar kararsızım yardım edin
13 Ocak transfer oldum 23 Ocak sabah test günümBen de aynı durumdayim.salı transfer oldum.2 gündür hiç bisey yok.ben de yapsam mı diye düşünüyorum test.sen ne zaman transfer oldun
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun umarım bebişleriniz size sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniylebana kalsa test gününüzü bekleyin derim zaten birkaç gün kalmış tabi yine siz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın
Evet bende öyle oldu bugün 8. Günüm sanırım test yapacağım sabredemiyorumBenim de bugün 3. Günüm. İlk gün sadece regl gibi karın ağrısı yaşamıştım. Onun dışında hiçbir belirtim olmadı hala da yok. Merak ediyorum ben de. Ama çok erken olduğu için test yapmıyorum. En azından 7-8 gün olması lazım sanırım çıkması için
bemde öyle düşünüyorum 8. Günüm ki varsa çıkar bence testteHayırlı olsun canım bebeğin inşallah seninledir benimde öyle olmuştu 3.gün embriyosu ben 6 gün yaptım çok silik çıkmıştı büyük ihtimalle çıkar testin de
Evet çıkar yani ben ilk transferde 5 gün yaptım çıktı 2.tranferde 6 gün yaptım tranfer günü dahilbemde öyle düşünüyorum 8. Günüm ki varsa çıkar bence testte
Eğer sizi çok etkileyecekse ve strese sokacaksa bir kaç gün daha sabredip öyle yapın bence. 10. Gün net sonuç verir diyorlar genellikle.Ya ben de yapim test diyorum eşim kızıyor ilkinde yapmistim hüsrana ugramistim günlerce agladim, şimdi gizli gizli yapiyim diyom yok peşimde valla
Sizi çok iyi anlıyorum en zoru test gününü beklemek ama birkaç gününüz kalmış en azından doktorunuzdan öğrenin sonucu bu sefer siz yapmayın ben iki transferimde de kan günü doktorumdan öğrendim normalde benim adetim birgün geçse koşarak test yapan biriyim ama tüp bebekte hiç aklıma test yapmayı getirmedim kendimi doktorumdan öğreneceğim diye şartladım bana da süpriz olsun diyordumYa ben de yapim test diyorum eşim kızıyor ilkinde yapmistim hüsrana ugramistim günlerce agladim, şimdi gizli gizli yapiyim diyom yok peşimde valla
Ay valla gel yapalım her şeye hazırlıklı olmak zorundayız olmazsa da var bir hayır yine üzülürüz elbette ama yapacak bir şey yok ama ikimiz için de sanki bi umut doldum neden bilmiyorumYa ben de yapim test diyorum eşim kızıyor ilkinde yapmistim hüsrana ugramistim günlerce agladim, şimdi gizli gizli yapiyim diyom yok peşimde valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?