• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferde 7. Gün

gulsuzn50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
6
5
1
21
Merhaba arkadaşlar transferimde 7. Gündeyim 4AA kalite 2 embriyo transferi oldu ilk 3 gün çok ağrım vardı kasıklarım belim. Sonrasında hiçbir belirtim olmadı ağrılarım da durdu idrar testi yapmamak için de zor duruyorum benim gibi olup da pozitif gören var mı idrar testi yapsam çıkar diyorlar kararsızım yardım edin

Ben de aynı durumdayim.salı transfer oldum.2 gündür hiç bisey yok.ben de yapsam mı diye düşünüyorum test.sen ne zaman transfer oldun

Merhaba arkadaşlar transferimde 7. Gündeyim 4AA kalite 2 embriyo transferi oldu ilk 3 gün çok ağrım vardı kasıklarım belim. Sonrasında hiçbir belirtim olmadı ağrılarım da durdu idrar testi yapmamak için de zor duruyorum benim gibi olup da pozitif gören var mı idrar testi yapsam çıkar diyorlar kararsızım yardım edin
Hayırlı olsun umarım bebişleriniz size sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle 🤲❤️ bana kalsa test gününüzü bekleyin derim zaten birkaç gün kalmış tabi yine siz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın ☺️

Benim de bugün 3. Günüm. İlk gün sadece regl gibi karın ağrısı yaşamıştım. Onun dışında hiçbir belirtim olmadı hala da yok. Merak ediyorum ben de. Ama çok erken olduğu için test yapmıyorum. En azından 7-8 gün olması lazım sanırım çıkması için

Hayırlı olsun canım bebeğin inşallah seninledir benimde öyle olmuştu 3.gün embriyosu ben 6 gün yaptım çok silik çıkmıştı büyük ihtimalle çıkar testin de

Benim de ilk 3 gün kasik ağrım batmalarim çoktu ama 3 gündür çok hafifledi ben de korkuyorum acaba tutmadı mi

Ben transferden 3 ve 4 gün sonra ayağa kalktığımda bıçak saplanması gibi acılar yaşadım. Hatta araba kullanıyordum arabadan indim yürüyemedim. İlk öyle oldu 3. Gün.
Bunlar 5. Gün kesildi. Sadece ara ara sancılar giriyor.

Hayırlı olsun umarım bebişleriniz size sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle 🤲❤️ bana kalsa test gününüzü bekleyin derim zaten birkaç gün kalmış tabi yine siz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın
Amin inşallah teşekkür ederim ♥️ beklemek çok zor hala test yapmadım ama sabredemiyorum 🫣

Benim de bugün 3. Günüm. İlk gün sadece regl gibi karın ağrısı yaşamıştım. Onun dışında hiçbir belirtim olmadı hala da yok. Merak ediyorum ben de. Ama çok erken olduğu için test yapmıyorum. En azından 7-8 gün olması lazım sanırım çıkması için
Evet bende öyle oldu bugün 8. Günüm sanırım test yapacağım sabredemiyorum 🫣

Ya ben de yapim test diyorum eşim kızıyor ilkinde yapmistim hüsrana ugramistim günlerce agladim, şimdi gizli gizli yapiyim diyom yok peşimde valla 😂

Ya ben de yapim test diyorum eşim kızıyor ilkinde yapmistim hüsrana ugramistim günlerce agladim, şimdi gizli gizli yapiyim diyom yok peşimde valla 😂
Eğer sizi çok etkileyecekse ve strese sokacaksa bir kaç gün daha sabredip öyle yapın bence. 10. Gün net sonuç verir diyorlar genellikle.

Sizi çok iyi anlıyorum en zoru test gününü beklemek ama birkaç gününüz kalmış en azından doktorunuzdan öğrenin sonucu bu sefer siz yapmayın ben iki transferimde de kan günü doktorumdan öğrendim normalde benim adetim birgün geçse koşarak test yapan biriyim ama tüp bebekte hiç aklıma test yapmayı getirmedim kendimi doktorumdan öğreneceğim diye şartladım bana da süpriz olsun diyordum 🥰

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim 3 gün oldu. Bi kaç gün sonra test mi yapsam diyorum çok merak ediyorum. Ama yine de sabırlı olmak lazım. Çünkü gününden önce yapılan testler net sonuç vermiyor

Ya arkadaşlar bu ilaçlar sizin cildinize alerji gibi bir şeyler yaptı mı ? Benim yüzüm inanılmaz sivilce ile doldu. İlk zamanlar yoktu ama transferin ilk gününden itibaren inanılmaz sivilceli oldu cildim. Normalde hiç sivilce olmaz

Ay valla gel yapalım her şeye hazırlıklı olmak zorundayız olmazsa da var bir hayır yine üzülürüz elbette ama yapacak bir şey yok ama ikimiz için de sanki bi umut doldum neden bilmiyorum ☺️

Back