Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlı olsun canım inşaAllah bebeğin sana sıkıca tutunurMerhaba, perşembe günü transfer olucam biraz korkuyorum ilk tüp bebek denemem, biraz açıklar mısınızz ağrı vs oluyor mu işlem sırasında veya sonrasında ağrı eşiğim biraz düşükte
Merhaba hayırlı olsun canım inşaAllah bebeğin sana sıkıca tutunurişlem sırasında ağrı olmuyor zaten çok kısa bir işlem sonrasında da sadece dikkat etmen gerekiyor en azından test gününe kadar hani ağır birşeyler yapma dikkat edebildiğin kadar et. Kimi doktor normal hayatınıza da devam edin diyor ama insan korkuyor tabi bşşey olursa diye
![]()
Hiç ağrı olmuyor sadece sıkışıklık ilerleyen zamanlarda hafif zorluyorMerhaba, perşembe günü transfer olucam biraz korkuyorum ilk tüp bebek denemem, biraz açıklar mısınızz ağrı vs oluyor mu işlem sırasında veya sonrasında ağrı eşiğim biraz düşükte
İnşaAllah canımBen yatarak geçirmeyi planlıyorum bu süreciteşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh ,
Burada da yeniyim elimde ilaç kaldı onları ulaştırabileceğim ihtiyaç sahibi bulabilmem mümkün mü acabaİnşaAllah canımevet yani ne kadar dikkat edersen daha iyi sadece stres sıkıntı yapmamaya çalış yani kafanı dağıtacak şeyler yap
![]()
İlaç ile ilgili sayfa vardı sanırım ordan ihtiyacı olanlar seninle iletişime geçiyordu. Tüp bebek ilaç diye yazarsan belki çıkarBurada da yeniyim elimde ilaç kaldı onları ulaştırabileceğim ihtiyaç sahibi bulabilmem mümkün mü acaba
nasıl geçti transferiniz benimde yarın umarım bebişlerimize kavuşuruzMerhaba, perşembe günü transfer olucam biraz korkuyorum ilk tüp bebek denemem, biraz açıklar mısınızz ağrı vs oluyor mu işlem sırasında veya sonrasında ağrı eşiğim biraz düşükte
Bende sabah olucam transfer sizin ki kaçıncı gün embriyosu acabanasıl geçti transferiniz benimde yarın umarım bebişlerimize kavuşuruz
3. GünBende sabah olucam transfer sizin ki kaçıncı gün embriyosu acaba
MerhabaBurada da yeniyim elimde ilaç kaldı onları ulaştırabileceğim ihtiyaç sahibi bulabilmem mümkün mü acaba