Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şimdi burda size kim, ne oran verebilir? Böyle şeyler sorup kendinizi strese sokmayın. Herkesin bünyesi farklı, süreci farklı, sebebi farklı, embriyosu farklı. Her şeyi mükemmel olup yaşı genç olup tutmayan da var, yaşı sizin gibi 40 olup düşük embriyo kalitesine rağmen çocuğunu kucağına alan da var.
Ben İzmit'te ünlü özel doktora gidiyordum.bana şansın %5.in altında diyince doktor değiştirdim.kocaeli üniversitesi emek doger de devam ettim tedavime çok şükür transfere kadar geldik rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ben İzmit'te ünlü özel doktora gidiyordum.bana şansın %5.in altında diyince doktor değiştirdim.kocaeli üniversitesi emek doger de devam ettim tedavime çok şükür transfere kadar geldik rabbim tamamına erdirsin inşallah