Transfer

ecmel06

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2024
310
82
34
Kızlar acil çok korkuyorum tüp bebek transferi ikinci bu ilkini yaptığım yerde transferden sonra asla bir leke kanama olmadı ve negatiften birgün sonra adet oldum burada 7 8. Gun leke küçük kan gördüm hala devam ediyor negatifi gördüm ama hala adet olmadım kaç gün geçti bu beni çok korkuttu ne olmuş olabilir bu kliniği de çok sevemedim aklım kötü şeyler geliyor

Yerlesme kanamasi olabilirmi kan verdinizmi ? Bugun kacinci gun

Yerlesme kanamasi olabilirmi kan verdinizmi ? Bugun kacinci gun
Yok canım yerleşme kanaması sanmıştım ben de 8. Gun gelince cumartesi kan testi negatif çıktı ama hala adet olamadım ilkinde olmadı böyle korktum ben de . Tüp bebek yapmak istemiyorum artık tüm adet düzenimi hormonumu bozdu

Nedem bu kadar paniklediğinizi anlamadım. Negatif sonrası ilaçları bırakınca 1 hafta içinde adet olursunuz. Geçen sefer ertesi gün oldunuz diye bu ayda öyle olmanız şart değil

Nedem bu kadar paniklediğinizi anlamadım. Negatif sonrası ilaçları bırakınca 1 hafta içinde adet olursunuz. Geçen sefer ertesi gün oldunuz diye bu ayda öyle olmanız şart değil
Maalesef yapı olarak çok panik biriyim hep her şeyin kötüsünü düşünüyorum yurtdışında bilmediğim bir yerde yaptım bu sefer tedaviyi o yüzden tedirgin oldum çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Cok gecmis olsun . Tup bebek bozmamistirda o duzenin bi bozulasi varmis diyelim olumlu dusunelim pes etmeyin

Hayır sakin olun 1 hafta sonrasına kadar adet olmanız normal. İlk transferinizde ertesi gün olmuş olabilirsiniz her ay hormon değerlerimiz farklı oluyo merak etmeyin

Maalesef yapı olarak çok panik biriyim hep her şeyin kötüsünü düşünüyorum yurtdışında bilmediğim bir yerde yaptım bu sefer tedaviyi o yüzden tedirgin oldum çok teşekkür ederim inşallah
Cok gecmis olsun . Tup bebek bozmamistirda o duzenin bi bozulasi varmis diyelim olumlu dusunelim

Cok gecmis olsun . Tup bebek bozmamistirda o duzenin bi bozulasi varmis diyelim olumlu dusunelim pes etmeyin
Canım çok teşekkür ederim inşallah pes etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…