Aslinda tutunma için beslenmenin pek bi doğrudan ilişkisi yok. Yumurta toplanmadan önce dengeli ve sağlıklı beslenmek gerekiyor. Beslenme şekliniz yumurta ve spermin kalitesini etkiler. Tabi bu süreçte saldım çayıra da yapmamak gerekli çünkü embriyo tutundugunda ilk 3 ay sizin depolardan beslenecek.
Benim duzenime gelicek olursak. Ben taze transfer olmuştum. Tedaviye başlamadan 1 ay öncesinde kahve ve çay içimizi sinirlandirdim. 1 er bardak içiyordum. Ama hiç bırakmadım onun dışında hergun ceviz çiğ fındık kaju badem kabak çekirdeği tükettim. Hergun. Haftada 2 3 kirmixi et. Hergun mevsime uygun sebzelerden tükettim. Suan tam zamanı bolca semizotu yiyin. Özellikle pismeden çiğ halde salatasini yapın. Hergun yoğurt yiyin. Ev yapımı olsun. Uykuya özen gösterin. Vitaminleri aksatmayin. Paketli gıdalardan hazir gıdalardan uzak durun. Bolca bolca şu icin. Dogalligina güvendiğiniz herseyi yiyebilirsiniz. Onun dışında hareketsiz kalmayın. Güneşten istifade edin. Deniz havuz gibi mikrop enf kapabilme ihtimalinden dolayı uzak durun. Aklıma bunlar geldi. Umarım hersey sağlıkla güzellikle ilerler pozitif sonuc alırsınız