• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer süreci

Osmaniye li gelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
85
129
93
33
Merhaba benim ilk tüp bebek sürecim sorum şu ilk denemem olduğu için tek embryo transferi olabiliyomus çift olmuyormuş embriyolog söyledi doktorumla konuşmasında hangi şartta çift embryo transferi oluyor

Merhaba benim ilk tüp bebek sürecim sorum şu ilk denemem olduğu için tek embryo transferi olabiliyomus çift olmuyormuş embriyolog söyledi doktorumla konuşmasında hangi şartta çift embryo transferi oluyor
Sanırım 35 yaş üstüne veya 35 yaş altı ama 2-3 basarısız denemesi olanlara 2 embriyo koyuluyor benim doktorumda izin vermemişti ama bu sebepler olmadanda 2 tane koyan doktorlar var ben cok duydum bazıları yapmıyor ama

Sanırım 35 yaş üstüne veya 35 yaş altı ama 2-3 basarısız denemesi olanlara 2 embriyo koyuluyor benim doktorumda izin vermemişti ama bu sebepler olmadanda 2 tane koyan doktorlar var ben cok duydum bazıları yapmıyor ama
Aynen
Galiba benim doktor da öle yapacak yasal olarak ilk iki deneme tek üçüncü olursa çift Dior netten de baktım çokta bu şartları taşımayan yapan doktorlar var

Bende senin gibi çift istiyorum söyledim doktoruma dedi ki olabilir istiyorsan ama emriyolarin çok kalitesiyle tek koyarım çünkü bazen tek koyup içinde bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor dedi yani tamamen senin emriyolarinla alakali kalitesi düşük ise çift koyabiliyorlar

Back