Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutunma kanaması olabilir. Hemen regl diye düşünme. Sakince beklemekte fayda var.Merhaba hanımlar bugün transfer sonrasi 8. günüm. Dünden beri regl ağrım var. Bugün kahverengi lekelenme oldu. Regl mi acaba nedir bu...
Test yaptim positif çıktıtutunma kanaması olabilir. Hemen regl diye düşünme. Sakince beklemekte fayda var.
Selam bende olmuşdu corasptın içiyordun doktor durdu doktoruna mutlaka danışMerhaba hanımlar bugün transfer sonrasi 8. günüm. Dünden beri regl ağrım var. Bugün kahverengi lekelenme oldu. Regl mi acaba nedir bu...
Hadi gözün aydıııııınTest yaptim positif çıktı![]()
Amin inşallah canim darisi tüm isteyenlere... regl ağrısı korkutuyor beni lakinHadi gözün aydıııııın, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Tamam canimSelam bende olmuşdu corasptın içiyordun doktor durdu doktoruna mutlaka danış
Hayırlı olsun canım, benim de bugün 7.günüm biraz kahverengimsi lekelenmem oldu sonra geçti korktum bende. Peki testi evde mi yaptın kan mı verdin canımTest yaptim positif çıktı![]()
Ayni bendeki gibi ozaman canim. Bende de öyleydi ve geçti. Evet positif... Hcg ilk değer 1062 ikinci değer 1961. Yani ikiz büyük bir ihtimalleHayırlı olsun canım, benim de bugün 7.günüm biraz kahverengimsi lekelenmem oldu sonra geçti korktum bende. Peki testi evde mi yaptın kan mı verdin canım
Çok şükürAyni bendeki gibi ozaman canim. Bende de öyleydi ve geçti. Evet positif... Hcg ilk değer 1062 ikinci değer 1961. Yani ikiz büyük bir ihtimalle![]()
Amin inşallah canim teşekkür ederim darisi tüm isteyen ve bekleyenlerin başınaÇok şükürsevindim senin adına, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bence de ikiz baya güzel değerin