L LaLalisa Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2024 87 15 3 25 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #1 Arkadaşlar merhaba transfer dahil bugün 7. günüm ama iğne acıları dışında başka hiç birşey hissetmiyorum yine de pozitifi görebilir miyim birde ilk transferim
Arkadaşlar merhaba transfer dahil bugün 7. günüm ama iğne acıları dışında başka hiç birşey hissetmiyorum yine de pozitifi görebilir miyim birde ilk transferim
soralbeysu Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 819 444 23 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #2 Henüz 6. Gün hiçbir belirti olmaması çok normal
L LaLalisa Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2024 87 15 3 25 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #3 soralbeysu .!.: Henüz 6. Gün hiçbir belirti olmaması çok normal Genişletmek için tıkla... Ay İnşallah normaldir yaa
soralbeysu .!.: Henüz 6. Gün hiçbir belirti olmaması çok normal Genişletmek için tıkla... Ay İnşallah normaldir yaa
soralbeysu Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 819 444 23 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #4 soralbeysu .!.: Henüz 6. Gün hiçbir belirti olmaması çok normal Genişletmek için tıkla... Ayrıca regl ağrısıda olursa korkma bu da bir belirti çünkü tıpkı regl geliyormş gibi ağrı oluyor arada tutunurken
soralbeysu .!.: Henüz 6. Gün hiçbir belirti olmaması çok normal Genişletmek için tıkla... Ayrıca regl ağrısıda olursa korkma bu da bir belirti çünkü tıpkı regl geliyormş gibi ağrı oluyor arada tutunurken
sepide Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2024 213 119 18 27 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #5 soralbeysu .!.: Ayrıca regl ağrısıda olursa korkma bu da bir belirti çünkü tıpkı regl geliyormş gibi ağrı oluyor arada tutunurken Genişletmek için tıkla... Siz tekrar test verdiniz mi kan ?
soralbeysu .!.: Ayrıca regl ağrısıda olursa korkma bu da bir belirti çünkü tıpkı regl geliyormş gibi ağrı oluyor arada tutunurken Genişletmek için tıkla... Siz tekrar test verdiniz mi kan ?
soralbeysu Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 819 444 23 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #6 sepide .!.: Siz tekrar test verdiniz mi kan ? Genişletmek için tıkla... Kan verdim akşam üzeri çkacak dediler şuan başka stresim var konu açtım bak konuma
sepide .!.: Siz tekrar test verdiniz mi kan ? Genişletmek için tıkla... Kan verdim akşam üzeri çkacak dediler şuan başka stresim var konu açtım bak konuma
L LaLalisa Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2024 87 15 3 25 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #7 soralbeysu .!.: Ayrıca regl ağrısıda olursa korkma bu da bir belirti çünkü tıpkı regl geliyormş gibi ağrı oluyor arada tutunurken Genişletmek için tıkla... regl olurken bile hiç karnım falan ağrımaz benim hani klasik regl ağrıları hiç olmaz bel ağrısı vs.
soralbeysu .!.: Ayrıca regl ağrısıda olursa korkma bu da bir belirti çünkü tıpkı regl geliyormş gibi ağrı oluyor arada tutunurken Genişletmek için tıkla... regl olurken bile hiç karnım falan ağrımaz benim hani klasik regl ağrıları hiç olmaz bel ağrısı vs.
soralbeysu Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 819 444 23 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #8 LaLalisa .!.: regl olurken bile hiç karnım falan ağrımaz benim hani klasik regl ağrıları hiç olmaz bel ağrısı vs. Genişletmek için tıkla... Şimdide olmaz o zaman inşallah olmasn anlamadan tutunsun bebiş
LaLalisa .!.: regl olurken bile hiç karnım falan ağrımaz benim hani klasik regl ağrıları hiç olmaz bel ağrısı vs. Genişletmek için tıkla... Şimdide olmaz o zaman inşallah olmasn anlamadan tutunsun bebiş
L LaLalisa Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2024 87 15 3 25 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #9 soralbeysu .!.: Şimdide olmaz o zaman inşallah olmasn anlamadan tutunsun bebiş Genişletmek için tıkla... amin İnşallah
soralbeysu .!.: Şimdide olmaz o zaman inşallah olmasn anlamadan tutunsun bebiş Genişletmek için tıkla... amin İnşallah
T Tubicetubi Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 43 47 3 26 Pazar 17:51 Konu Sahibi Konu Sahibi LaLalisa #10 Sonucunuz ne oldu