Transfer sonrası

busra23333

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
78
33
24
Kızlar transferin 3. Günündeyim ilk günlerden beri kasıklarımda ağrı vardı ama bugün sağ kasığımda batmayla birlikte ağrı var daha önce bunu yaşan var mı

29 aralıkta mi transfer oldunuz benim de aynı bazen sol bazen sag Bi dolgunluk hissi ağırlık var kasılma gibi sanki.

Kızlar transferin 3. Günündeyim ilk günlerden beri kasıklarımda ağrı vardı ama bugün sağ kasığımda batmayla birlikte ağrı var daha önce bunu yaşan var mı
Benimde öyleydi ilk qün sol kasiqimda aqri batma oldu 2. 3. Gün saqda meqer iki bebişimde tutunuyormuş Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin inşallah hayırlısı olsun

Ay bendede sağda solda var doktorum kaç transfer olduğunu söylemedi bana kaç aylık oldunuz
Yavrum benim iki transfer oldu bilerek yaptırdım başkada embriyom kalmamışti o yüzde ikisininde istedim seninki biri tutsunda Allah'ın izniyle çok zor ama 11 haftalık olduk sadece tuvalete qidiyorum ablam 1 ay baktı şimdide kaynanamlar bakiyo bana çok riskli ikiz qebelikler bide tüp bebekte daha riskli ben oqrenene kadar hep Rabbim hanqisinin nasibi varsa o dursun benimle dedim Rabbime şükür ikiside tuttu hiç ümidim yokken Rabbim 2 tane nasip etti

Allah uzun ömür nasip etsin kaç tane transfer edildiğini bilmiyorum söylemedler inatla ama sağ kasığım çok batıyor sizinkilerin cinsiyeti ney sağ da olunca erkek diyolar genelde doğrumu acaba

Allah uzun ömür nasip etsin kaç tane transfer edildiğini bilmiyorum söylemedler inatla ama sağ kasığım çok batıyor sizinkilerin cinsiyeti ney sağ da olunca erkek diyolar genelde doğrumu acaba
Olsun olsun sen hep olumlu düşün ama kendini olumsuzada hazirla ben hep öyle yaptım biz eşimle hala daha çok korkuyoruz bişey olur diye sevinemiyoruz bile ...
Valla yavrum daha belli deqil kaynanam birinde qörmuştu hafif parmaklarıni kasıklarima dokundurdu saqdaki erkek soldaki kız dedi daha çok eqlencesine syledi öyle bı nine varmış o bakiyomus çok da oda öyle bı bakayım dedi ama anlamıyor normalde de

Transfer sürecinde hepimiz yeniyiz anlaşılan arkadaşlar bende 28. İnde 2 embriyo ile transfer oldum. Doktorumda bana bıraktı ne kadar istersen diye tek çift bende çift istedim. Şuan transfer gününü saymazsak 3. Günümdeyim. Benimde karnımda acayip şişlik var arkadaşlar yani afedersiniz kabızlık değil de bu acaba diyorum iğneler rahmimi hazırlıyor hala içime bile çekemiyorum. Belirti aramak istemiyorum aslında ama arada bi adet olacakmışım gibi hissediyorum başka yok. Birde ilk defa dün gece yatakda dönerken sağdan sola soldan sağa kasıklarımda ağırlık hissettim. Umarım bebişlerimiz bizimledir.

İnşallah canım Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin hepimize

Merhaba Büşra sanırım ikimizin test günü aynı peki sana da testten önce ovitrelle iğnesi verdi mi doktor iğneyi yapıp bir gün sonra test yapmamı söylediler bana

Eklentiler

• 311435E0-09C1-4127-87A1-614FB0596C19.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…