- 7 Aralık 2023
- 78
- 33
- 24
- Konu Sahibi busra23333
Kızlar transferin 3. Günündeyim ilk günlerden beri kasıklarımda ağrı vardı ama bugün sağ kasığımda batmayla birlikte ağrı var daha önce bunu yaşan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyleydi ilk qün sol kasiqimda aqri batma oldu 2. 3. Gün saqda meqer iki bebişimde tutunuyormuş Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin inşallah hayırlısı olsunKızlar transferin 3. Günündeyim ilk günlerden beri kasıklarımda ağrı vardı ama bugün sağ kasığımda batmayla birlikte ağrı var daha önce bunu yaşan var mı
Yok canım 28 inde oldum transfer günü sayılmıyor inşallah hayırlsıı olur geceleri tuvaletim var gibi geliyor sürekli29 aralıkta mi transfer oldunuz benim de aynı bazen sol bazen sag Bi dolgunluk hissi ağırlık var kasılma gibi sanki.
Ay bendede sağda solda var doktorum kaç transfer olduğunu söylemedi bana kaç aylık oldunuzBenimde öyleydi ilk qün sol kasiqimda aqri batma oldu 2. 3. Gün saqda meqer iki bebişimde tutunuyormuş Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin inşallah hayırlısı olsun
Yavrum benim iki transfer oldu bilerek yaptırdım başkada embriyom kalmamışti o yüzde ikisininde istedim seninki biri tutsunda Allah'ın izniyle çok zor ama 11 haftalık olduk sadece tuvalete qidiyorum ablam 1 ay baktı şimdide kaynanamlar bakiyo bana çok riskli ikiz qebelikler bide tüp bebekte daha riskli ben oqrenene kadar hep Rabbim hanqisinin nasibi varsa o dursun benimle dedim Rabbime şükür ikiside tuttu hiç ümidim yokken Rabbim 2 tane nasip ettiAy bendede sağda solda var doktorum kaç transfer olduğunu söylemedi bana kaç aylık oldunuz
Allah uzun ömür nasip etsin kaç tane transfer edildiğini bilmiyorum söylemedler inatla ama sağ kasığım çok batıyor sizinkilerin cinsiyeti ney sağ da olunca erkek diyolar genelde doğrumu acabaYavrum benim iki transfer oldu bilerek yaptırdım başkada embriyom kalmamışti o yüzde ikisininde istedim seninki biri tutsunda Allah'ın izniyle çok zor ama 11 haftalık olduk sadece tuvalete qidiyorum ablam 1 ay baktı şimdide kaynanamlar bakiyo bana çok riskli ikiz qebelikler bide tüp bebekte daha riskli ben oqrenene kadar hep Rabbim hanqisinin nasibi varsa o dursun benimle dedim Rabbime şükür ikiside tuttu hiç ümidim yokken Rabbim 2 tane nasip etti
Olsun olsun sen hep olumlu düşün ama kendini olumsuzada hazirla ben hep öyle yaptım biz eşimle hala daha çok korkuyoruz bişey olur diye sevinemiyoruz bile ...Allah uzun ömür nasip etsin kaç tane transfer edildiğini bilmiyorum söylemedler inatla ama sağ kasığım çok batıyor sizinkilerin cinsiyeti ney sağ da olunca erkek diyolar genelde doğrumu acaba
İnşallah canım Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin hepimizeTransfer sürecinde hepimiz yeniyiz anlaşılan arkadaşlar bende 28. İnde 2 embriyo ile transfer oldum. Doktorumda bana bıraktı ne kadar istersen diye tek çift bende çift istedim. Şuan transfer gününü saymazsak 3. Günümdeyim. Benimde karnımda acayip şişlik var arkadaşlar yani afedersiniz kabızlık değil de bu acaba diyorum iğneler rahmimi hazırlıyor hala içime bile çekemiyorum. Belirti aramak istemiyorum aslında ama arada bi adet olacakmışım gibi hissediyorum başka yok. Birde ilk defa dün gece yatakda dönerken sağdan sola soldan sağa kasıklarımda ağırlık hissettim. Umarım bebişlerimiz bizimledir.
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin hepimize
Yok canım 28 inde oldum transfer günü sayılmıyor inşallah hayırlsıı olur geceleri tuvaletim var gibi geliyor sür
Yok canım bana öyle bir iğne vermediler ne için o iğneMerhaba Büşra sanırım ikimizin test günü aynı peki sana da testten önce ovitrelle iğnesi verdi mi doktor iğneyi yapıp bir gün sonra test yapmamı söylediler bana
Peki senin taze transfer miydiYok canım bana öyle bir iğne vermediler ne için o iğne
Evet canım tazeydi seninkisi nasıldı ben bugün test yaptım ikinci hafif kırmızıPeki senin taze transfer miydi
Benimde taze ay hiç cesaretim yok ben kanı bekleyeceğim ve dün biraz lekelenmem oldu doktorum bana bugün iğne verdi ama bir daha da görmedim leke bakalım nasip artıkEvet canım tazeydi seninkisi nasıldı ben bugün test yaptım ikinci hafif kırmızı
Peki senin taze transfer miydi
Benimde taze ay hiç cesaretim yok ben kanı bekleyeceğim ve dün biraz lekelenmem oldu doktorum bana bugün iğne verdi ama bir daha da görmedim leke bakalım nasip artık
Sence varmı cnmHayırlı olsun canım inşallah kandada güzel sonuçlarını alırsın