- 8 Temmuz 2022
- 16
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi ruzgarcansu55teyze
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımDün test yaptirdim arkadaşlar beta degerim178 sonuç pozitif
Merhaba nasil.geciyor gebeliginizDün test yaptirdim arkadaşlar beta degerim178 sonuç pozitif
Yanlış gruba yazmışımArkadaşlar bundan gaza geldim test yaptım az önce 7 ekimde 4.gün embriyosu 1 tane transfer oldum ekliyorum resmi silik çizgi varmı ben mi öyle görmek istiyorum
Yok ama zaten testlerde cikmioki kanda testin ne zamanArkadaşlar bundan gaza geldim test yaptım az önce 7 ekimde 4.gün embriyosu 1 tane transfer oldum ekliyorum resmi silik çizgi varmı ben mi öyle görmek istiyorum
20 ekimYok ama zaten testlerde cikmioki kanda testin ne zaman
Aa aynı gün test yapcaz20 ekim
Olurmu çok belirgin çizgi hayırlı olsunArkadaşlar bundan gaza geldim test yaptım az önce 7 ekimde 4.gün embriyosu 1 tane transfer oldum ekliyorum resmi silik çizgi varmı ben mi öyle görmek istiyorum
Olurmu çok belirgin çizgi hayırlı olsun
Belirtileriniz nelerdi transfer sonrasıDün test yaptirdim arkadaşlar beta degerim178 sonuç pozitif
Şuan ikiz annesiyim iki tane cadı kızım varUmarım hayırlı haberlerinizi paylaşırsınız..
Gebelik nasil gecti valla tadına doyamadım desem yeridir 5.5 aylik dogum yaptım Allaha şükür cocuklar iyiMerhaba nasil.geciyor gebeliginiz
Karnımda kramp şeklinde ağrılar vardı onun dışında pek değişiklik yoktuBelirtileriniz nelerdi transfer sonrası