- Konu Sahibi Helenizmrr
-
Benimde bugün 7.günüm idrar sonrası kan gördüm doktoruma sordum kan testi ver dedi coraspini kullanma artık dedi kan sonucum 37 geldi hayırlı olsun dinlen yerleşme kanaması yaşamışsın dedi yani inşallah öyledirMerhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız
Pcos var bende canım düzensiz adetlerim yarın sabah tekrar kan vericem inşallah düzenli artış olmuştur.İnsallah öyledir canımbende çok korkuyorum seninde adet günün müydü peki aynı zamanda ? Bende yarın doktorumu arayacağım kan vermek için 7. Gün erken değil miymiş ?
Normal kaset testte çift çizgi çıkmıştı onu da yollamıştım doktora kan ver kesinleşsin konuşalım demiştiİnsallah öyledir canımbende çok korkuyorum seninde adet günün müydü peki aynı zamanda ? Bende yarın doktorumu arayacağım kan vermek için 7. Gün erken değil miymiş ?
Canım merhaba sende gebelik var mıPcos var bende canım düzensiz adetlerim yarın sabah tekrar kan vericem inşallah düzenli artış olmuştur.
Merhaba sonuç nedir adet oldunuz muMerhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız
Merhaba benim de şuan böyle sonuç ne acaba gebe misiniz ?Merhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız
Merhaba evet gebeyim inşallah sonuç sizinde olumlu olurMerhaba benim de şuan böyle sonuç ne acaba gebe misiniz ?
Evet bende gebeymişim ama düşük yaptımMerhaba evet gebeyim inşallah sonuç sizinde olumlu olurinsan çok endişeli oluyor bu dönemde ama stres yapmamaya çalışın lütfen
2 gun sonra adet günüm benimde az önce peçeteye böyle bi akintim geldi. Dışı saydam içinde kahvrengi cizgi ceklinde leke vardı. Sizin bel agriniz olmuş muydu. Birde leke gelene kadar kasigimda sancı oldu çok. Sizinde oyl3 miydiMerhaba bugün transfer gunumle birlikte 7.günüm. Aynı zamanda adet günüm de oluyor. Peceteye kahverengi sümüksü bir kanama geldi çok az acaba adet mi olacağım yoksa yerleşme kanaması mıdır bilen var mı görüntüyü ekliyorum bakar mısınız
Merhaba bendende sizinki gibi leke geliyor 7. Günüm bugün çok endişeleniyorum tuttu mı acabaMerhaba evet gebeyim inşallah sonuç sizinde olumlu olurinsan çok endişeli oluyor bu dönemde ama stres yapmamaya çalışın lütfen
İnşallah tutunmuştur stres yapmamaya çalışın lütfen güzel düşünün güzel olsunMerhaba bendende sizinki gibi leke geliyor 7. Günüm bugün çok endişeleniyorum tuttu mı acabaregli zamanım tam da acaba regl mi olucam
Test tarihim 4 Ocak ama ben merakıma yenik düştüm az önce kan testi verdim beta 6.85 çıktı çok mu düşük olmamış mı sizceİnşallah tutunmuştur stres yapmamaya çalışın lütfen güzel düşünün güzel olsuntest tarihiniz ne zaman
Amin insalah çok sağolun sizinde gönlünüzce olsun her şeyBilemiyorum ama bhcg düşük gerçekten 5 ve üzeri gebelik diye yorumlanıyor aslında ama test tarihine kısa süre kala bu kadar düşük olmasını beklemiyor genelde doktorlar daha yüksek değer bekliyorlar 2 gün sonra tekrar ver bakalım %60 gibi bi oranda artış gösteriyorsa bhcg umut var demektir canım inşallah gönlüne göre olsun bu yıl her şey
31 yaşındayım. Amh değerim düşük tüp bebek önerdiler ilk denememiz. Çok zor süreç gerçekten umutluydum kahverengi akıntım da gelmıstıKendini heveslendirme ama tamamen de ümitsizliğe kapılma bakalım Allah büyük inşallah gebesindirdeğilsen de üzülme bu sefer olmaz bir dahaki sefer olur … kaç yaşındasın sorununuz ne tam olarak nedne tüp bebek denediniz
Evet haklısınız. Benım tüpümün bir tanesi de tıkalıydı tüplerimi bağlattım doktorum onu önerdi. Ordan sızan sıvı da şansı düşürür dedi. Yani artık tüp bebek dışında şansım yok zaten. İstanbul bahçeci Mehmet reşit asoglu doktorum. Sizin kimdi? Siz gebesiniz dimi suanEvet zor süreçler ama yinede kendini böyle üzüp strese sokarsan o da seni çok etkiler çok zor olduğunu biliyorum ama biraz rahatlayıp stres yapmaman gerekiyor kafandan silmeye çalış bi süre sana iyi gelecek sonuç inşallah iyi gelir ama gelmezse de sakın uzun süre üzülüp takılı kalma bir daha denersin zaten yaşın 31mis 40larında değilsin elbet olur düşük amh ile kendiliğinden gebe kalan çok banada doktor kendiniz deneyin düşük amh gebe kalmaya engel bir şey değil demişti biz beklemedik sen hangi şehirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?