transfer sonrası yapılan testler ???bilgisi olan!!!

nges

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
45
0
arkadaşlar

Cuma transferim oldu.Bugün 5. günüm karnım davul gibi şişti içim daralıyor ter boşalıyorum durup durup.Psikolojik herelde kendimi çok dinliyorum

Aranızda 6gün PRL testi 8.GÜN YİNE Bİ TEST ve 10.gün yine bi test ve 12.güm BETA HCG yaptıran varmı

bu aradaki 3 testte neye bakacaklar.bişey anlaşılırmı acaba değerler kaçsa gebelik oluşmak üzere diyebiliriz.Bu konuda tecrübeli olan bilgisi olan varsa yazsın lütfen

ben 21ine kadar bekleyemicem çatlamak üzereyim

arkadaşlar

Cuma transferim oldu.Bugün 5. günüm karnım davul gibi şişti içim daralıyor ter boşalıyorum durup durup.Psikolojik herelde kendimi çok dinliyorum

Aranızda 6gün PRL testi 8.GÜN YİNE Bİ TEST ve 10.gün yine bi test ve 12.güm BETA HCG yaptıran varmı

bu aradaki 3 testte neye bakacaklar.bişey anlaşılırmı acaba değerler kaçsa gebelik oluşmak üzere diyebiliriz.Bu konuda tecrübeli olan bilgisi olan varsa yazsın lütfen

ben 21ine kadar bekleyemicem çatlamak üzereyim

nges bence testler için çok erken sana bu testleri doktor mu yaptırmanı söyledi? bende bugün transferimin 10. günündeyim beklemek çok zor biliyorum insan bir işaret bir umut arıyor , bende dayanamayıp bugün idrar tahlili yaptım ama derim ki sende en azından 10.güne kadar bekle
çünkü bu kadar erken bir zamanda test yaptırıp negatif bişeyle karşılaşırsan boşu boşuna stres yapabilirsin
sakin olmaya çalış bol bol dua et allah yardımcın olsun
bu arada karın şişliği malesef bendede var ve giderek artıyor hayırlısı diyelim anneliğe giden bu yolda bu tür sıkıntıları fazla önemsemiycez yapacak başka bişey yok
herşey gönlünce olsun lütfen stres yapma

TEŞEKKÜRLER CANIM

şikayet etmiyorum sadece ümitleniyorum

inşallah ikimizde güzel haberler alırız
niye bu testleri yaptırıyolar bana kimse anlamadı yani bu işi

X