- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
-
- Konu Sahibi Pamukprensali
Ben varımKizlar pazar günü transfer oldum ama ailevi mevzular yuzunden cok üzgünüm ve kendimi tutamıyorum ağlıyorum bu şekilde olup pozitif gören var mı
Yaa Allah razı olsunBen varım
2. Ya da 3. Gün müydü neydi eşimle tartışıp deli gibi ağlamıştım
Ama lütfen bunları düşünüp iyice stres yapmayın içinde bulunduğunuz durumdan uzak tutun kendinizi. Önceliğiniz bebeğiniz olsuninşallah pozitif haber alırsınız
Yok yok öyle düşünmeyin bende çok ağlamıştım hemde deli gibiYaa Allah razı olsunbugün ikinci günüm ama annem beni inanılmaz üzdü 2 saat ağladım tutamadım kendimi simdide iyice umudumu yitirdim
Progestan igne beni mahvetti yaYok yok öyle düşünmeyin bende çok ağlamıştım hemde deli gibiilaçların etkisiyle daha çok duygusal oluyoruz.
Ben de varımKizlar pazar günü transfer oldum ama ailevi mevzular yuzunden cok üzgünüm ve kendimi tutamıyorum ağlıyorum bu şekilde olup pozitif gören var mı
Ben de varım
4 veya 5.gun annemin ikinciye beyin ameliyatı olacağını öğrenip gece gündüz ağlamıştım
Aynı gece test yaptım aşırı silik bir çizgi gördüm test günü de kese görmüştüm
Kendinizi daha fazla strese sokmayın hayırlısıyla pozitif alırsınız inşallah
Bir türlü rahatlatamadim kendimi ☹Ben varimmmm transferden sonra hastahaneden kaynaklı sıkıntılarımız oldu ihmal vardı kesin tutmayacak diye başladım ağlamaya 12 gün ağladım ama çok şükür pozitifi gördük..
Ağlayın rahatlayin ama yüzünüzü yıkayıp kendinizi rahatlatın bir şekilde.m
Kullandığınız ilaçlar,hassas bir süreç üstelik birde canınız sıkılmış çok normal ama şimdi belkide negatif olacak ve siz sebep olarak kendinizi ve annenizi göreceksiniz bunu kendinize yapmayın üzen kıran kim varsa şu dönemde dışarıda kalsın hafif yürüyüş yapın,kitap okuyun,sinemaya yada çay içmeye çıkın eşinizle..Bir türlü rahatlatamadim kendimi ☹
Şimdiden negatife hazırladım kendimi ve annemi suçluyorum bile ☹☹Kullandığınız ilaçlar,hassas bir süreç üstelik birde canınız sıkılmış çok normal ama şimdi belkide negatif olacak ve siz sebep olarak kendinizi ve annenizi göreceksiniz bunu kendinize yapmayın üzen kıran kim varsa şu dönemde dışarıda kalsın hafif yürüyüş yapın,kitap okuyun,sinemaya yada çay içmeye çıkın eşinizle..
Şuan tam bebişin tutunma dönemi lütfen daha pozitif düşünün söylemesi kolay biliyorum gerçekten bende çok sıkıntılı geçirdim süreci nasibi olan tutunuyor negatif diye düşünme oyuzden. Sizi mutlu edecek ne varsa bu dönemi onları yaparak geçirin..Şimdiden negatife hazırladım kendimi ve annemi suçluyorum bile ☹☹
Tesekkur ederim ☹☹☹Şuan tam bebişin tutunma dönemi lütfen daha pozitif düşünün söylemesi kolay biliyorum gerçekten bende çok sıkıntılı geçirdim süreci nasibi olan tutunuyor negatif diye düşünme oyuzden. Sizi mutlu edecek ne varsa bu dönemi onları yaparak geçirin..
Yazılanlar çok olmuş ama bebisiniz nasıl benim çok ağlamaklı ve depresif geçiyor,sağlıkla kucağıniza aldınız mı acabaBen de varım
4 veya 5.gun annemin ikinciye beyin ameliyatı olacağını öğrenip gece gündüz ağlamıştım
Aynı gece test yaptım aşırı silik bir çizgi gördüm test günü de kese görmüştüm
Kendinizi daha fazla strese sokmayın hayırlısıyla pozitif alırsınız inşallah