Transfer sonrasi uzuntu aglama

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
Kizlar pazar günü transfer oldum ama ailevi mevzular yuzunden cok üzgünüm ve kendimi tutamıyorum ağlıyorum bu şekilde olup pozitif gören var mı :KK43:

Kizlar pazar günü transfer oldum ama ailevi mevzular yuzunden cok üzgünüm ve kendimi tutamıyorum ağlıyorum bu şekilde olup pozitif gören var mı :KK43:
Ben varım 🙋‍♀️
2. Ya da 3. Gün müydü neydi eşimle tartışıp deli gibi ağlamıştım 😅
Ama lütfen bunları düşünüp iyice stres yapmayın içinde bulunduğunuz durumdan uzak tutun kendinizi. Önceliğiniz bebeğiniz olsun 🥰 inşallah pozitif haber alırsınız

Ben varım 🙋‍♀️
2. Ya da 3. Gün müydü neydi eşimle tartışıp deli gibi ağlamıştım 😅
Ama lütfen bunları düşünüp iyice stres yapmayın içinde bulunduğunuz durumdan uzak tutun kendinizi. Önceliğiniz bebeğiniz olsun 🥰 inşallah pozitif haber alırsınız
Yaa Allah razı olsun 💙 bugün ikinci günüm ama annem beni inanılmaz üzdü 2 saat ağladım tutamadım kendimi simdide iyice umudumu yitirdim

Ben de varım
4 veya 5.gun annemin ikinciye beyin ameliyatı olacağını öğrenip gece gündüz ağlamıştım
Aynı gece test yaptım aşırı silik bir çizgi gördüm test günü de kese görmüştüm
Kendinizi daha fazla strese sokmayın hayırlısıyla pozitif alırsınız inşallah

Ben varimmmm transferden sonra hastahaneden kaynaklı sıkıntılarımız oldu ihmal vardı kesin tutmayacak diye başladım ağlamaya 12 gün ağladım ama çok şükür pozitifi gördük..
Ağlayın rahatlayin ama yüzünüzü yıkayıp kendinizi rahatlatın bir şekilde.m

Beninde annem üzdüğü için bugün tüm gün ağladım...
Ben de varım
4 veya 5.gun annemin ikinciye beyin ameliyatı olacağını öğrenip gece gündüz ağlamıştım

Ben varimmmm transferden sonra hastahaneden kaynaklı sıkıntılarımız oldu ihmal vardı kesin tutmayacak diye başladım ağlamaya 12 gün ağladım ama çok şükür pozitifi gördük..
Ağlayın rahatlayin ama yüzünüzü yıkayıp kendinizi rahatlatın bir şekilde.m
Bir türlü rahatlatamadim kendimi ☹

Bir türlü rahatlatamadim kendimi ☹
Kullandığınız ilaçlar,hassas bir süreç üstelik birde canınız sıkılmış çok normal ama şimdi belkide negatif olacak ve siz sebep olarak kendinizi ve annenizi göreceksiniz bunu kendinize yapmayın üzen kıran kim varsa şu dönemde dışarıda kalsın hafif yürüyüş yapın,kitap okuyun,sinemaya yada çay içmeye çıkın eşinizle..

Kullandığınız ilaçlar,hassas bir süreç üstelik birde canınız sıkılmış çok normal ama şimdi belkide negatif olacak ve siz sebep olarak kendinizi ve annenizi göreceksiniz bunu kendinize yapmayın üzen kıran kim varsa şu dönemde dışarıda kalsın hafif yürüyüş yapın,kitap okuyun,sinemaya yada çay içmeye çıkın eşinizle..
Şimdiden negatife hazırladım kendimi ve annemi suçluyorum bile ☹☹

Şimdiden negatife hazırladım kendimi ve annemi suçluyorum bile ☹☹
Şuan tam bebişin tutunma dönemi lütfen daha pozitif düşünün söylemesi kolay biliyorum gerçekten bende çok sıkıntılı geçirdim süreci nasibi olan tutunuyor negatif diye düşünme oyuzden. Sizi mutlu edecek ne varsa bu dönemi onları yaparak geçirin..

Şuan tam bebişin tutunma dönemi lütfen daha pozitif düşünün söylemesi kolay biliyorum gerçekten bende çok sıkıntılı geçirdim süreci nasibi olan tutunuyor negatif diye düşünme oyuzden. Sizi mutlu edecek ne varsa bu dönemi onları yaparak geçirin..
Tesekkur ederim ☹☹☹

Ben de varım
Yazılanlar çok olmuş ama bebisiniz nasıl benim çok ağlamaklı ve depresif geçiyor,sağlıkla kucağıniza aldınız mı acaba

X