Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,bende transferin 5.günü lekelenmeler oldu doktoru arayınca üç gün uzanacaksin dedi.İnsallah yerleşme kanamasıdırİlk tüp bebek denememde belirtilerim vardı ama negatif olmuştu bence en önemli belirti yerleşme kanaması
kahverengi ve az sa kanama yerleşme kanamasıdır benim 2 tüp bebekte de gelmiştiMerhaba,bende transferin 5.günü lekelenmeler oldu doktoru arayınca üç gün uzanacaksin dedi.İnsallah yerleşme kanamasıdır
İlk pedimdeki çok açık pembeydi,tuvaletimi yaptıktan sonra kağıda gelen hani adetin ilk başlangıcı olur ya kahve kırmızı öyleydi aynı gunun gecesi ise yatmadan önce küçük bir kırmızı pıhtı gibi ,sadece yarım gün sürdü bunlar istirahat edince tekrar etmedi ,çok teşekkür ederim cevap için Allah bağışlasın yavrularınızıkahverengi ve az sa kanama yerleşme kanamasıdır benim 2 tüp bebekte de gelmişti
maaleef ikside düştü canım cocugum yok allah size başılasın 4 yada 5ğün diye hatırlıyorumİlk pedimdeki çok açık pembeydi,tuvaletimi yaptıktan sonra kağıda gelen hani adetin ilk başlangıcı olur ya kahve kırmızı öyleydi aynı gunun gecesi ise yatmadan önce küçük bir kırmızı pıhtı gibi ,sadece yarım gün sürdü bunlar istirahat edince tekrar etmedi ,çok teşekkür ederim cevap için Allah bağışlasın yavrularınızı
Genelde yerleşme oluyor evet inşallahMerhaba,bende transferin 5.günü lekelenmeler oldu doktoru arayınca üç gün uzanacaksin dedi.İnsallah yerleşme kanamasıdır
Canım inşaallah pozitifi görürsünslm kizlar. Henuz kan testi verme sansim olmasa da evde cok guvenli kaliteli bir test yaptim sonuc 1-2 haftalik hamile gosteriyor. ucuz testler hala negatif gosteriyor. ama ben zaten hamileligi anlamistim o yuzden test yaptim. ve oyle oldugunu da dusunuyorum. belirtilerimi merak ediyorsaniz yazabilirim. ki bu benim 6. transferim de ilk defa pozitif cunku henuz endimetriose ve polip oldugu anlamadiklari icin yillarca ugrastim.birkac ay once ameliyat oldum ve ilk denemede basardigimi dusunuyorum.
Transferin ne zaman olmuştu?5. Mi 3 . Gün transferi mi?Hangi ilde ve doktorda tedavi gördün?slm kizlar. Henuz kan testi verme sansim olmasa da evde cok guvenli kaliteli bir test yaptim sonuc 1-2 haftalik hamile gosteriyor. ucuz testler hala negatif gosteriyor. ama ben zaten hamileligi anlamistim o yuzden test yaptim. ve oyle oldugunu da dusunuyorum. belirtilerimi merak ediyorsaniz yazabilirim. ki bu benim 6. transferim de ilk defa pozitif cunku henuz endimetriose ve polip oldugu anlamadiklari icin yillarca ugrastim.birkac ay once ameliyat oldum ve ilk denemede basardigimi dusunuyorum.
yo canim 5. gun embriyosuydu. ben yurtdisindayim. ama 3 gun once yaptigim farkli testler pozitifti bugun negatif gosterdi. kan verecegim yarin anlamadim neden oyle olduTransferin ne zaman olmuştu?5. Mi 3 . Gün transferi mi?Hangi ilde ve doktorda tedavi gördün?