• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası tutunma belirtsi nasıl olur ?

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Merhaba hanımlar bugün transferimin 4.günü kuyruk solunum ve ara ara kasik agrilarim var yerleşme belirtisi olabilir mi ? İnsallah öyledir

Çok ilaç kullandığımız için belirti sandığımız şeyler aslında ilaçlarım yan etkisi oluyor. Umarım pozitif sonuç alırsınız🌺🌺

çok belirti aramayın, benim belirti olarak gördüğüm tek şey 5. günden sonra başlayan aşırı yoğun sırt ağrısıydı hatta corona oldum sanmıştım ağrıya dayanamıyordum 3-4 gün devam etti, 9. gün pozittifi gördüm zaten

Bende de hiç belirti olmadı.5 haftalık hamileyim Rabbim hepimize oldu sevincini yaşatsın inşallah. İlk gebeligimde alt katında sertlik ,üst bacakta çekme,yatakta sağa sola dönerken yumurtalıklara kramp, ani hareketlerde aynı şekilde Karın içinde gerilme hissi.bel ağrısı, sabahları ağız kokusu,memelerde yanlarda Ağrı sızı, acile gittim beta 76 çıktı çok sevindik ama maalesef 9.hafta kalbi durdu😔.Bu seferkin de test günü ilaçlarımı bile kullanmadım birgün daha boşuna olmasın diye çünkü bu saydıklarım hiçbiri yoktu,karnımın içi sünger gibiydi (hala öyle)test sonucu bı geldi 265 benim şoktan burnum kanadı.Anlıcanız hepsinde farlı oluyormuş.Şimdi ultrason bekliyoruz inşallah herşey olması gerektiği gibi devam eder.🤲🤲🤲❤️

kahverengi ve az sa kanama yerleşme kanamasıdır benim 2 tüp bebekte de gelmişti
İlk pedimdeki çok açık pembeydi,tuvaletimi yaptıktan sonra kağıda gelen hani adetin ilk başlangıcı olur ya kahve kırmızı öyleydi aynı gunun gecesi ise yatmadan önce küçük bir kırmızı pıhtı gibi ,sadece yarım gün sürdü bunlar istirahat edince tekrar etmedi ,çok teşekkür ederim cevap için Allah bağışlasın yavrularınızı

İlk pedimdeki çok açık pembeydi,tuvaletimi yaptıktan sonra kağıda gelen hani adetin ilk başlangıcı olur ya kahve kırmızı öyleydi aynı gunun gecesi ise yatmadan önce küçük bir kırmızı pıhtı gibi ,sadece yarım gün sürdü bunlar istirahat edince tekrar etmedi ,çok teşekkür ederim cevap için Allah bağışlasın yavrularınızı
maaleef ikside düştü canım cocugum yok allah size başılasın 4 yada 5ğün diye hatırlıyorum

Benim hiçbir belirtim olmadı.Tutmadi diye çok üzüldüm.Tuttugunu öğrenince şok oldum.İnan hiç belli olmadı 7 haftada ancak karnımın sağdan biraz germelerim oluyor.oda bağırsak mı,bebektenmi kesin değil.Test yapmadan anlaşılmıyormuş.

slm kizlar. Henuz kan testi verme sansim olmasa da evde cok guvenli kaliteli bir test yaptim sonuc 1-2 haftalik hamile gosteriyor. ucuz testler hala negatif gosteriyor. ama ben zaten hamileligi anlamistim o yuzden test yaptim. ve oyle oldugunu da dusunuyorum. belirtilerimi merak ediyorsaniz yazabilirim. ki bu benim 6. transferim de ilk defa pozitif cunku henuz endimetriose ve polip oldugu anlamadiklari icin yillarca ugrastim.birkac ay once ameliyat oldum ve ilk denemede basardigimi dusunuyorum.

slm kizlar. Henuz kan testi verme sansim olmasa da evde cok guvenli kaliteli bir test yaptim sonuc 1-2 haftalik hamile gosteriyor. ucuz testler hala negatif gosteriyor. ama ben zaten hamileligi anlamistim o yuzden test yaptim. ve oyle oldugunu da dusunuyorum. belirtilerimi merak ediyorsaniz yazabilirim. ki bu benim 6. transferim de ilk defa pozitif cunku henuz endimetriose ve polip oldugu anlamadiklari icin yillarca ugrastim.birkac ay once ameliyat oldum ve ilk denemede basardigimi dusunuyorum.
Canım inşaallah pozitifi görürsün 💜❤️🤲Benim de 5. Denemem ve 40 yaşındayım .Hiç evladım yok.İnşallah bizde bu mutluluğu tadarız.

Transferin ne zaman olmuştu?5. Mi 3 . Gün transferi mi?Hangi ilde ve doktorda tedavi gördün?

Back
X