• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası test sonucuu

papatyakirkbes

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
Hanımlar 8 haziranda dondurulmuş embriyo 5ab transferim oldu. Bugün 12 haziran cuma öğlen test yaptım negatifti az önce yaptım anında ikinci çizgi cıktı ve pembe fotoda belli değil sizd

Eklentiler

• 84282985-C7B6-4298-B615-D578901089AD.webp
    84282985-C7B6-4298-B615-D578901089AD.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3332.webp
    IMG_3332.webp
    183 KB · Görüntüleme: 36
Hanımlar 8 haziranda dondurulmuş embriyo 5ab transferim oldu. Bugün 12 haziran cuma öğlen test yaptım negatifti az önce yaptım anında ikinci çizgi cıktı ve pembe fotoda belli değil sizd
Markası ne canım testin pozitif görünüyor güvenilir bi markaysa kab testi de ver mutlaka hayırlı olsunn

Hayırlı uğurlu olsun canım darısı bana ve isteyen bütün arkadaşlarıma 🥰🌸

Hayırlı olsun, ben de T+4 te kaset testte öğrendim hemen hemen sizinle aynı. Kan vermeyip bu testlerle devam etseydiniz çünkü kandaki beta artması daha stresli :)

Çok erken bir tarih ama negatif çıkması normal. 10.gune kadar bekleyin bence öyle kan verin

Ayyy testte pozitif olunca sevindim sonra yorumunuzu okuyunca üzüldüm 🥺 adet olmadığınız müddetçe hep bir umut vardır bekleyelim bakalım

Daha yerleşme aşamasında. Beta HCG en erken o da en erken 5.gun salgilanmaya başlıyor. Hassas olan testler yakalıyor. (Tavsiyem awox hiç yaniltmiyor) 6.gun ya da 7.gunde salgilanmaya başlayabilir. 10.gune kadar bekleyin mutlaka ve moralinizi bozmayın.

Bekleyin bakalım başıma gelmedi ama yorumlarda bu konuda hassas testler varmış beta degeri birde Rahime tutunca artmaya basliyor Allah'tan ümit kesilmez 🤲 dua edicek sizin. İcin

Bence de biraz daha bekleyin ve evet arkadaşların dediği gibi awox marka alın ve onunla deneyin. Artımed’in yalancı pozitifleri çok ünlü maalesef.

Embriyonuz Pgtli miydi?

Ayyy testte pozitif olunca sevindim sonra yorumunuzu okuyunca üzüldüm 🥺 adet olmadığınız müddetçe hep bir umut vardır bekleyelim bakalım

Bekleyin bakalım başıma gelmedi ama yorumlarda bu konuda hassas testler varmış beta degeri birde Rahime tutunca artmaya basliyor Allah'tan ümit kesilmez 🤲 dua edicek sizin. İcin
Allah razı olsun❤️

Back
X