Transfer sonrası Test günü yaklaşanlar

mericeyn42

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
405
142
23
31
Kızlar pazartesi kan verecem 3.gün embriyosu 19 şubat transfer oldum çok heyacanlıyım ve çok korkuyorm ya tutmadıysa, diye belirti olarak ara ara kasık ağrım bir de gögüs uçlarım ağrıyor benim gibi test günü yaklaşanlar yazsınlar 🥰

Kızlar pazartesi kan verecem 3.gün embriyosu 19 şubat transfer oldum çok heyacanlıyım ve çok korkuyorm ya tutmadıysa, diye belirti olarak ara ara kasık ağrım bir de gögüs uçlarım ağrıyor benim gibi test günü yaklaşanlar yazsınlar 🥰
Aynı gün transfer olmuşuz canım. Bende pazartesi test vercem ama bende hiç belirti yoktu, Cuma günü kendim gidip kan verdim ve negatif gözüküyor, en azından oruç tutarım ilaçları bırakırım diye gitmiştim. Hemşiremiz çok erken olmuş, ilaçları bırakma pazartesi tekrar kan ver dedi. Benimde 3.gün embriyosu ve geride embriyo kalmadı maalesef.

İnan bende o kadar içim daralıyor ki kaldıramıyacam diye şimdiden ara ara ağliyorum başka embriyomyzda yok 🙁
Kaçıncı denemeniz benim iki embriyom daha var ama kalitesi çok iyi değil embriyolog duruma göre tekrar değerlendiririz dedi yani sıfırdan başlayabilirim ve hiç cesaretim gücüm yok

Aynı gün transfer olmuşuz canım. Bende pazartesi test vercem ama bende hiç belirti yoktu, Cuma günü kendim gidip kan verdim ve negatif gözüküyor, en azından oruç tutarım ilaçları bırakırım diye gitmiştim. Hemşiremiz çok erken olmuş, ilaçları bırakma pazartesi tekrar kan ver dedi. Benimde 3.gün embriyosu ve geride embriyo kalmadı maalesef.
Aynı durumdayız kuzum benim de hiç belirti yok bakalım bir mucize olurda güzel haber alırıZ

Test günü yaklaştıkça heyecan artıyor. Ama sık test yapmayı düşünmüyorum. Ne 8 ne 10 sendeyiz 12.gün hadi bakalım inşallah hanımlar.

Back
X