• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sürekli yatmayanlar

gulsuzn50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
17
8
1
21
Kızlar merhabalar ben transfer sonrası 3 gün hatta nerdeyse 5 gün tuvalet harici kalkmadım çok az yürüyüş yaptım ama 5. Günden sonra işimi de gördüm evimi de topladım yürüyüş de yaptım yatmadım yani 8. Günüm bugün acaba çok mu hareket ettim diye korkuyorum ama eğilip bükülmedim de benim gibi olup da pozitif gören var mı ?

Ben ikinci transferimde bir gün bile yatmadım, doktor da günlük hayatına devam et sonuçta bu süreçte normal hamile kalanlar da bilmiyor herkes hayatına devam ediyor ayrıca rahimin kan akışına ihtiyacı var dedi. Ve hiç transfer olmamışım gibi davrandım, hastaneden çıktığım gibi avmye gittim, arkadaşlarım geldi ilerleyen günler onları ağırladım ve eşimle sonucu öğrenmeden iki gün önce tatile çıktık orada öğrendik☺️ yani hareketin bilinenin aksine bir zararı yok ama siz yine de doktorunuz ne diyorsa onu yapın tabi

Kızlar merhabalar ben transfer sonrası 3 gün hatta nerdeyse 5 gün tuvalet harici kalkmadım çok az yürüyüş yaptım ama 5. Günden sonra işimi de gördüm evimi de topladım yürüyüş de yaptım yatmadım yani 8. Günüm bugün acaba çok mu hareket ettim diye korkuyorum ama eğilip bükülmedim de benim gibi olup da pozitif gören var mı ?
Hiç canını sıkma ben 2 gün sonra işime başladım kendimi yormadan hareket ettim yürüdüm . Doktorum normal hayatıma dönmemi istemişti elimden geldiğince stres yapmadım içini ferah tut 🤍🤲🏻

Bende hiç yatmadım. Transfer sonrası 1 saat sonra İngilizce kursuma gittim. Ev işleri yaptım. Gece gezmeye gittik kızım 6 aylık şükür. Üzmeyin kendinizi. Sosyal hayattan koymayın.

Back