- 5 Mart 2019
- 91
- 81
- 41
Valla bende sabirsızlandıgımdan yaptım eşim yapmamı istemedi ama ikna ettim şimdi deger katlanacak mı bakalım dert bitmiyo
Valla bende sabirsızlandıgımdan yaptım eşim yapmamı istemedi ama ikna ettim şimdi deger katlanacak mı bakalım dert bitmiyo
Ewet cnm belli olur doktorlar sadece degerin biraz daga artması için 10. Gün diolar az cok gebelik devam eder mi etmez mi onu anlamak için herhalde
Hayırlı olsun canım bende dayanamayıp 6.gün yapmıştım şuan ikizlerime hamileyim allah bol artışlı bthcgler nasip etsin inşaallah :)Ewet cnm belli olur doktorlar sadece degerin biraz daga artması için 10. Gün diolar az cok gebelik devam eder mi etmez mi onu anlamak için herhaldeben 6. Gün kan verdim 17,66 cıktı doktorum günüüne göre ii deger dedi hayırlısı bakalım inşallah katlanarak devam eder dedi
Sizin deger kaç çıkmıştı 6. Gün rabbim hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım bende dayanamayıp 6.gün yapmıştım şuan ikizlerime hamileyim allah bol artışlı bthcgler nasip etsin inşaallah :)
Ewet cnm belli olur doktorlar sadece degerin biraz daga artması için 10. Gün diolar az cok gebelik devam eder mi etmez mi onu anlamak için herhaldeben 6. Gün kan verdim 17,66 cıktı doktorum günüüne göre ii deger dedi hayırlısı bakalım inşallah katlanarak devam eder dedi
Canım 6.gün değerim 158 çıkmıştı ama benim ikiz olduğu için yüksekSizin deger kaç çıkmıştı 6. Gün rabbim hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Benim 28 şubatta transferim yapıldı 3.gün embriyosuydu . Bugün 5. günüm çok heyecanlıyım . Saçmalarsam kusuruma bakmayın . Nasıl bir yol izlemeliyim bu günlerde hiç bilmiyorum . Test yaptırmamak için zor duruyorum . Kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum dua ediyorum yinede günler geçmiyor . Erken test yaptırıp olumlu sonuç alan oldumu ? Bende hiç lekelenme yok ağrım sızımda olmadı . Sizde son durumlar nasıl ? ALLAHIM hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhhh .
Benimde 28.02 transferim oldu aynen 3 gün embriyosu. Ayni durumdayiz cok sabirsizim insallah hepimiz icin hayirlisi olur
Benim şimdilik pozitif 5. Gün transferi yapıldı bugün 6. Günümdü erken test yaptım sonuc 17,66 cıktı inşallah artar tabiki
Amin allah dualarini kabul etsin insallah. Sen nezaman test yapmayi düsünüyorsun? Yoksa beklicenmi test gününe kadarALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun canım çok zorda olsa sabırlı olmamız gerekiyor bol dua ediyorum bütün hepimiz için
Amin allah dualarini kabul etsin insallah. Sen nezaman test yapmayi düsünüyorsun? Yoksa beklicenmi test gününe kadar
Canim hic canini sikma Ben aliskinim yipraniyorsun cikmayinca cok üzülüyorsun dünyadan kopuyorsun ama sonra mecbur ailen icin hayata devam. Bu benim 11 denemem ondan tecrübe konusuyorBen dayanamayıp dün test yaptım arkadaşım ama olumlu bir sonuç alamadım . Sonra bu siteye üye oldum . Buradaki değerli arkadaşlardan açıklayıcı Mesajlar alınca rahatladım bilgilendim keşke test yapmasaydım dedim . Günü beklemek en iyisi busefer insanın canı sıkılıyor durduk yere erken yapınca .
Günlerdir burayı okuyarak vakit geçirdim üye olamadım sıkıntı vardı ve bugün üye oldum buraya ilk mesajım hamileyim olmasını çok isterdim fakat dün aldım sonucumu negatif
Benim yumurta rezervim düşük 4 kez yumurta toplama işlemi yapıldı
1• de 1 yumurta oluştu 3 günlük transfer edildi tutmadı
2• de 1 yumurta oluştu 5 günlük donduruldu
3• de 1 yumurta oluştu 5 gitmeye çalıştık ama başarısız oldu
4• de 1 yumurta oluştu 5 günlük canlı transfer yapıldı dün sonucumu aldım negatif
Insallah bidahaki sefer allah sana nasip eder üzülme sakinBende dayanamayıp 10 gün kan testi yaptırıp negatif olduğunu öğrenenlerdenim
Insallah hayirli haber alirsinMerhabalar herkese benim de transferimin 10.günü 5.gün embriyosu tahlil günüm cuma erken test yapmadım korkuyorum çünkü