Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar merhaba,
Biliyorsunuz ben 23’unde transfer olmustum; hicbir sey de hissetmiyorum o gunden beri. Ilk gebeligimde de hicbirsey hissetmemistim. Bir saattir falan biraz agrim var ve kahverengi cok ufak lekelenmelerim oluyor az az.
Tutunma kanamasi bu kadar gec olur mu var mi bu konuda tecrubeniz? Bende daha once olmadigi icin hicbir fikrim yok.
Valla panik oldum bir anda...

Buraya yazmadan önce Doktorunu ara hemen.
Bana özellikle tembih ettiler. Lekelenme kanama olursa miktarı ve rengini arayıp hemen söyle bize diye. Ona göre iğne veriliyormuş.

Aradim zaten tutunma kanamasina benziyor korkma dediler; ama ben buradan transferden 9 gun sonra yasayaniniz var mi diye sormak istedim.

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Lütfen cevaplayın. Bende şubatın 18i transfer oldu 5 günlük 3 embriyo. Dün 12 günüm oldu kan tahlili sonucum <1 çıktı. Doktorum hamilelik yok ama 2 gün sonra yeniden tahlil yaptır dedi. Aranızda 12. Gün 1 çıkıp sonra artan oldumu?

hadi hayırlısı canım.aynı tarihte olacak transferimiz :)

Kızlar dün gece sağ kasığımda batma oluyordu. Sabah uyandım lavaboya gittim. Sarımsı küçücük bi pıhtı ve sarı akıntı olmuş. Korkuyorum. Acaba o sarı pıhtı bebeklerim miydi Allah korusun ya Rabbim. İnsallah onlar benimledir. Beni bırakmazlar.

Hastaneden hiçbir sorun yok, doğal sarımsı, kahverengi beyaz akıntılar ilaçlardan dediler. İnsallah yoktur bir sorun.

Son düzenleme:
Crinone jel kullanıyor musun kullanıyorsan ondan cıkıyo o sarılar benden de geliyor

Kanama hıc olmadı bende hıc bır gebelıgımde yerleşme olarak bırde bısey gerçekten hısedemıyorsun kı bu benım ne ılk ne ıkıncı yanı ıcını ferah tut 9 gun oldu erken gebelık testı yap cıkar mutlaka bende 9 gun yapmıstım

Crinone jel kullanıyor musun kullanıyorsan ondan cıkıyo o sarılar benden de geliyor

Progestan fitil kullanıyorum. Süt kesigi gibi akıntı yapıyor o da ama hemşire önemli bir şey olmadığını söyledi. Hayirlisi bakalım. Ctesi göreceğiz insallah hayırlı saglikla bebelerimize kavuşacaz.

O oyle gerı gelıyor merak etme her renk gelebılır yesıl gelıyor sıyah pembe o sıkıntı degıl hadi inş hepımız saglıkla sıhhatli

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, sanırım yine ben biraz geriden geliyorum bu sıra fazla bakamıyorum kadınlar kulübüne. İnşAllah çok güzel haberler vardır, birsürü birsürü çoğalmışızdır :) İnşAllah iyisinizdir arkadaşlar, sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar, sonucu olumsuz olan arkadaşlar var ise pes etmek yok. İnşAllah bizede nasip olur hayırlısıyla, poziiitif olanlar kimleeer listeye ekleyelim motive olsun :) Allah’a emanet olun..

Benim şimdilik pozitif 5. Gün transferi yapıldı bugün 6. Günümdü erken test yaptım sonuc 17,66 cıktı inşallah artar tabiki

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Benim 28 şubatta transferim yapıldı 3.gün embriyosuydu . Bugün 5. günüm çok heyecanlıyım . Saçmalarsam kusuruma bakmayın . Nasıl bir yol izlemeliyim bu günlerde hiç bilmiyorum . Test yaptırmamak için zor duruyorum . Kitap okuyorum yürüyüş yapıyorum dua ediyorum yinede günler geçmiyor . Erken test yaptırıp olumlu sonuç alan oldumu ? Bende hiç lekelenme yok ağrım sızımda olmadı . Sizde son durumlar nasıl ? ALLAHIM hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin tez vakitte inşallahhhhh .

Öncelikle transferin hayorlı oldun arkadaşım. Test yapmak içinde lütfen acele etme. Ben 6. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı yıkılmıştım resmen 8. Gün ucuz testlerden yaptım silik çıktı boşuna kendimi üzmüşüm 2 gün yani. Bu dönemde yapmam gereken 3 şey var bence. 1.si bol bol sua etmek 2.beslenmene cok dikkat etmen 3.de stresten uzak olmak. Güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…