Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar benim de 25inde 2 adet donmuş 5. Gün embriyosu transferim oldu. Şimdi beklemedeyim. 3 gün oldu acaba ne zaman test yapsam görürüm en erken.. cok merak ediyorum.

Kızlar bende progestan igne vurduruyorum hergun. 8.haftamdayim..bunu nezaman keserler acaba bilgisi olan varmi..estrofemi bi hafta once biraktim bu arada..

Hamilelikte başı ağrıyan birileri vardır diye yazmak istedim arkadaşlar.bugün de baş ağrım dün 1 tane parol içmeme rağmen hafif şekilde ara ara devam ediyor.eczaneden headstick aldık.bitkisel yağlar var içinde.roll on şeklinde belki bilen vardır.şakaklara boynuma biraz sürdüm sanki rahatlatıyor mentollü olduğundan.alıp denemek isteyen olursa bilginiz olsun.

Kızlar bende progestan igne vurduruyorum hergun. 8.haftamdayim..bunu nezaman keserler acaba bilgisi olan varmi..estrofemi bi hafta once biraktim bu arada..
Canım 10. Hafta demişlerdi ama benim ikiz olduğu ortaya çıkınca daha uzun zaman iğneye devam edicez dedi

Maasallah, hadi hayirlisiyla kalbini de duyacaksiniz insallah :)

Progestan 8. Haftadan sonra çok etkili değil yazıyor ilgili makalelerde. Ama doktorlar önlem olarak 12. Haftaya kadar kullandırıyorlar. Sonrasında da herhangi bir kanama olursa tekrar başlatabilirler

Ohhh maşallah canım çok sevindim level level ilerliyoruz bu süreçte bu level’ı atladın şimdi sıra kalp atışlarında inşallah kuzum

9.haftadayım 10.haftada kesicekmişim canım bilmiyorum kesilmemesi mi gerekir daha.6 tane içiyordum günde.3 e düştüm.şuan 2 tane içiyorum.sonra 1 derken kesicekmişim
Bana doktor 12.haftaya kadar estrofemi kullanmamı söyledi , normalde sabah 2 - akşam 2 kullanıyodum ama kalp atışlarını duyduktan sonra sabah 1 - öğle 1 - akşam1 olarak 3’e düşürdü canım

Ohhh maşallah canım çok sevindim level level ilerliyoruz bu süreçte bu level’ı atladın şimdi sıra kalp atışlarında inşallah kuzum
Çok karışık geldi yaa eski halini daha güzeldi bence
Aynen ben de eski halini sevmiştim . İnşallah böyle herşeyi bilmek de ayrı bi süreç , keseyi görelim kalp atışları ne zamandı . Mucizeye eşlik ediyoruz .

Bana doktor 12.haftaya kadar estrofemi kullanmamı söyledi , normalde sabah 2 - akşam 2 kullanıyodum ama kalp atışlarını duyduktan sonra sabah 1 - öğle 1 - akşam1 olarak 3’e düşürdü canım
Sağol canım cevabın için.bir de prednol kullanan arkadaşlar kullanmayı bıraktınız mı acaba? Bırakmay korkuyorum ama 10.haftada kesinlikle bırakılacak dedi doktor.şuanda günaşırı kullanıyorum 1gün içip 1 gün içmiyorum yani.bikaç güne bırakıcam inşallah sorun olmaz

Canım prednol’u ben transferin 22.günü bıraktım doktor kesmemi istedi senin niye bu kadar uzun sürdü acaba biraz riskli bi ilaç başlaması ve kesmesi bile çok özenli olması gerekiyo doktorundan özellikle tekrar ara öğren bazen yarım doza düşürüp bıraktırabiliyo doktorlar canım

Çok daha önceden bırakıcaktım aslında 6.haftamda ama 3 kez kimyasal gebeliğim olduğu için doktor devam etmeme karar verdi.şimdi günaşırı alıyorum işte 1 haftadır fln.azaltma şeklim o oldu.özellikle konuştuk doktorla her görüşmede bunları ama insan tedirgin oluyor.mecbur bırakıcam tabi de bırakınca sorun olmaz inşallah canım

Bende dekort kullanıyordum aynı ozellıkte ılac ben 8 haftada bıraktım cok sukur kurtuldum ondan

Özellikle konuştuysanız korkmana gerek yok canım doktorun bildiği vardır rahat ol Allahın izniyle miniklerimizi kucağımıza alıcaz inşallahhhhh

Bende dekort kullanıyordum aynı ozellıkte ılac ben 8 haftada bıraktım cok sukur kurtuldum ondan
Özellikle konuştuysanız korkmana gerek yok canım doktorun bildiği vardır rahat ol Allahın izniyle miniklerimizi kucağımıza alıcaz inşallahhhhh
Teşekkür ederim arkadaşlarım.uzun süre kullandım diye de korkuyordum ama 16 mg düşük doz sayılırmış.Allah korusun bebeklerimizi.sorunsuzca kucağımıza almak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…