- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Canım mide bulantısı olunca iyi anlama gelmiyo kiminde bulantı fazlasıyla olurken kiminde hiç olmazmış bende yok mesela rahatım şükür baş dönmesi vs hiç bişey yok ve bu çok normal dedi doktor,sen takılma böyle şeylere rahat ol Allahın izniyle herşey güzel olucak tadını çıkar aş er kocişine bişeyler aldırİnşallah göğüslerimi yokluyorum arada hormon durumum nasıl diye güyya test ediyorum . Sonra diyorum ki midem bulanmaya başladığına göre iyi demekki . Cuma keseyi görebilirsem bir nebze rahatlayacağım . Tabi Allah’a emanetiz . Rabbim korusun meleklerimizi
Çok doğru soyledın canım bızı bızden anlayan lazım dıye hıc beklemedıgın anda acarmıs cıcekler belkı bu sefer olumsuz baslıcan herseye ama o cıcekler acıcak inş rabbim hepımızın dilegını kabul etsın kolay degıl bu yolda yurumek bılmeden ahkam kesenler cok allah yurudugun yolda yardımcın olsun bende bugun kalp atısı ıcın gıdıcem ne duyucam cok merak edıyor ve korkuyorum acıkcası
Hiç bilmiyorum herşeye bi sebep yüklüyoruz işte . Hayırlısı artık randevumu yarına aldılar . Bakalım kese oralarda mı . Duanızı eksik etmeyin .Canım mide bulantısı olunca iyi anlama gelmiyo kiminde bulantı fazlasıyla olurken kiminde hiç olmazmış bende yok mesela rahatım şükür baş dönmesi vs hiç bişey yok ve bu çok normal dedi doktor,sen takılma böyle şeylere rahat ol Allahın izniyle herşey güzel olucak tadını çıkar aş er kocişine bişeyler aldır
Ben parol kullaniyorum doktorumda musade etti buna, tabi az kullanmak en iysi ama benim bazi geceler migren agrisi gibi agrim oluyor, bu durumdada bekleyip iyice rahatsizlanmakta cok kotu..Hamile arkadaşlar ağrı kesici almak durumunda kalan oldu mu aranızda.paroldan bahsediyorum.dün adet günümdü o zamanlar başım ağrır o yüzden sanırım dün geceden beri fena bir baş ağrım var dayanmaya çalışıyorum ama çatlıycamhapın zararı olacak diye de içim içimi yiyo.napmalı sizce?
Önceden arada ağrım olurdu yine ama geçen sene tüp tedavisine başladıktan sonra her ay adet dönemi baş ağrısı çekmeye başladım.bugünkü dayanılmazdı.geceden beri geçmiyor.bende de migren var sanırım.mecburen parol içtim.çok zorda kalmadıkça asla içmem de gözlerim çıkacak sanki nasıl bir ağrıysa.şuan biraz daha iyiyim.teşekkür ederim cevap içinBen parol kullaniyorum doktorumda musade etti buna, tabi az kullanmak en iysi ama benim bazi geceler migren agrisi gibi agrim oluyor, bu durumdada bekleyip iyice rahatsizlanmakta cok kotu..
İnşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı güzel haberle dön yarın haber verirsin bizlere deHiç bilmiyorum herşeye bi sebep yüklüyoruz işte . Hayırlısı artık randevumu yarına aldılar . Bakalım kese oralarda mı . Duanızı eksik etmeyin .
Canım östrojen hormonundan dolayı başı insanın ağırıyor parolun hiç bir zararı yokmuş banada doktor verdi benimde dün çok ağrıdı başım içecektim uyumuşum kalktığımda başım geçmişti doktorlar parolda bir sakınca görmüyor hamile arkadaşım neredeyse günlük bir tane içiyorHamile arkadaşlar ağrı kesici almak durumunda kalan oldu mu aranızda.paroldan bahsediyorum.dün adet günümdü o zamanlar başım ağrır o yüzden sanırım dün geceden beri fena bir baş ağrım var dayanmaya çalışıyorum ama çatlıycamhapın zararı olacak diye de içim içimi yiyo.napmalı sizce?
Çok sağol canım cevapladığın için.içim rahat etti.bugün mahvoldum ben yaa.estrofemi kesiyoruz yavaştan.ve diğer ilaçlarımı.onların da mı etkisi var nedir çok kötüydüm cidden.hala bile tam geçmedi.katlanıcaz artık.Allah kimseye hastalık vermesin.Canım östrojen hormonundan dolayı başı insanın ağırıyor parolun hiç bir zararı yokmuş banada doktor verdi benimde dün çok ağrıdı başım içecektim uyumuşum kalktığımda başım geçmişti doktorlar parolda bir sakınca görmüyor hamile arkadaşım neredeyse günlük bir tane içiyor
Kaçıncı haftaki canım estrofemi kesiyorsunuzÇok sağol canım cevapladığın için.içim rahat etti.bugün mahvoldum ben yaa.estrofemi kesiyoruz yavaştan.ve diğer ilaçlarımı.onların da mı etkisi var nedir çok kötüydüm cidden.hala bile tam geçmedi.katlanıcaz artık.Allah kimseye hastalık vermesin.
9.haftadayım 10.haftada kesicekmişim canım bilmiyorum kesilmemesi mi gerekir daha.6 tane içiyordum günde.3 e düştüm.şuan 2 tane içiyorum.sonra 1 derken kesicekmişimKaçıncı haftaki canım estrofemi kesiyorsunuz
Yok canım 10. Haftada benimde kesecekler9.haftadayım 10.haftada kesicekmişim canım bilmiyorum kesilmemesi mi gerekir daha.6 tane içiyordum günde.3 e düştüm.şuan 2 tane içiyorum.sonra 1 derken kesicekmişim
ben de estrofemi 10. Haftada 1e düşürüp 12. Haftada keseceğim inşallah9.haftadayım 10.haftada kesicekmişim canım bilmiyorum kesilmemesi mi gerekir daha.6 tane içiyordum günde.3 e düştüm.şuan 2 tane içiyorum.sonra 1 derken kesicekmişim
İnşallah sorun olmadan bırakırız şu ilaçları canım.sanki onlara güveniyorum insan bırakamıycak gibi hissediyor.özellikle bu prednol ü.ama 10.haftadan sonra prednol bebek için çok zararlıymışBen de estro
ben de estrofemi 10. Haftada 1e düşürüp 12. Haftada keseceğim inşallah
Sarı tuzlu leblebi iki üç dakikada bir tane yavaş yiyerek. Yağsız susamsız galeta grissini değil bildiğimiz galeta ( kaynana değneği)Kızlar midem bulanmaya başladı . Henüz daha erken gibi . Kusma yok ama sabah bulantılarım var . Ne önerirsiniz ?
Şekerli yememenizi tavsiye ederim migreni ve baş ağrısını tetikliyormuş.Ben parol kullaniyorum doktorumda musade etti buna, tabi az kullanmak en iysi ama benim bazi geceler migren agrisi gibi agrim oluyor, bu durumdada bekleyip iyice rahatsizlanmakta cok kotu..
Canım doktora kontrole geldim saat 3 te randevum bakalım bekliyorum .birmucizeistiyorum ne yaptin nasil gecti bugun randevun?
Canım doktora kontrole geldim saat 3 te randevum bakalım bekliyorum .