Çok şükür bugunumuze ozledık senı bır gorunup gıdıyon bence başla ben biliyorum rabbim senin güzel yuregını ekmegını verıcektır sana kararsız kalma kararlı ol tutugunu koparsenin poztıfı gorucegın gunlere az kaldı merak etme
Çok doğru soyledın canım bızı bızden anlayan lazım dıye hıc beklemedıgın anda acarmıs cıcekler belkı bu sefer olumsuz baslıcan herseye ama o cıcekler acıcak inş rabbim hepımızın dilegını kabul etsın kolay degıl bu yolda yurumek bılmeden ahkam kesenler cok allah yurudugun yolda yardımcın olsun bende bugun kalp atısı ıcın gıdıcem ne duyucam cok merak edıyor ve korkuyorum acıkcasıAllah razı olsun arkadaşım, güzel yorumun ve tatlı dilliğin için teşekkür ederim :) Biraz kararsızım ama bilmiyorum, ömrüm varsa mart ayında başlıyim diyorum. Piskolojik olarak henüz hazır değilim gibi. İnşAllah hepimize nasip olur sağlıkla, sıhhatle.. İyiki varsın, bizi bizden anlayan insanlar lazım :)
Canım benim Allah yardımcın olsun . İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın dualarımız sizlerleArkadaşlar merhaba
Bayadır girmemiştim eşime söz verdiğim için
Pek okuyamadım baya birikmiş
İnş güzel sonuçlar vardır
Bugün kontrolüm vardı
5 Mart’ta dondurulmuş transfer olcam
Bu kez kimse bilmiyor
Siz ve ailem dışında
Uzun bir süre girmeyeceğim yoksaki hep belirti arayıp kendimi çok başka yerlerde buluyorum sonra
Benim için dua edin lütfen
SiZleri çok seviyorum inş güzel haberle dönerim
Benim dualarım da sizlerle
Canımmmm benim maşallahhhhh subhanallahKızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydumçoooook şükür Allahıma, çok acayip bişeymiş acayip duygulandım mutluluktan ağladım herşey yolunda dedi minikkuşum 13mm rabbim herkese nasip eder inşallah dualarım onlar için hepimiz için
Aminnn inşallahh canım canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin kucaklarımıza inşallah en kısa zamanda sizlerin güzel haberinide duyarız inşallah ben 7+5 de üstten usg de duydum sen şuan kaçsın canımCanımmmm benim maşallahhhhh subhanallahay hayırlı olsun darısı başımıza inşallahhh miniğin sağlıkla büyüsün
Kızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydumçoooook şükür Allahıma, çok acayip bişeymiş acayip duygulandım mutluluktan ağladım herşey yolunda dedi minikkuşum 13mm rabbim herkese nasip eder inşallah dualarım onlar için hepimiz için
İnşallah canım inşallahhh aminnnnn rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallahCok sukur, insallah boyle devam edecek kucagina da almayi nasip edecek. 41 kere masaallah
Canım benim sana bakmak için girmiştim çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh gözlerin aydın olsun çok sevindim senin adınaKızlar bugün miniğimin kalp atışlarını duydumçoooook şükür Allahıma, çok acayip bişeymiş acayip duygulandım mutluluktan ağladım herşey yolunda dedi minikkuşum 13mm rabbim herkese nasip eder inşallah dualarım onlar için hepimiz için
Ben şuan 5+6 yım . Cuma günü kese için randevum var . Ara ara şu jelin tortularının pembe gelmesi haricinde sıkıntım yok . Öyle pembe görünce korkuyorum .Aminnn inşallahh canım canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin kucaklarımıza inşallah en kısa zamanda sizlerin güzel haberinide duyarız inşallah ben 7+5 de üstten usg de duydum sen şuan kaçsın canım
Kuzum benim yaa çok teşekkür ederim amin inşallah senden yana içim çok buruk biliyosun sen nasılsın bi değişiklik varmı karar konusunda falanCanım benim sana bakmak için girmiştim çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh gözlerin aydın olsun çok sevindim senin adına
Canım crinone jelin tortusunun pembemsi gelmesi normal korkma inşallah cuma günü kese görürsün sonra 11 mart gibi falanda hem bebişi hem kalp atışlarını duyarsın inşallah biraz sabretmen gerekiyo evet biraz zor ama mecburuz işteBen şuan 5+6 yım . Cuma günü kese için randevum var . Ara ara şu jelin tortularının pembe gelmesi haricinde sıkıntım yok . Öyle pembe görünce korkuyorum .Benim nerden baksan 2 hafta var kalp atışlarına tabi önce bi keseyi görelim. Hayırlısı artık .
Kuzum benim herkes nasibine düşeni yaşar tadını çıkar inşallah bu defa sonuna kadar gidersiniz canım benimKuzum benim yaa çok teşekkür ederim amin inşallah senden yana içim çok buruk biliyosun sen nasılsın bi değişiklik varmı karar konusunda falan
Allah senden razı olsun canım zaten duygusalım bugün üzerine birde sen gözlerimi doldurdun rabbim o güzel gönlüne göre nasip edicek çok fazla inanıyorum ve hep dualarımdasın ve dualarımda olucaksın kuzum rabbim yar ve yardımcın olsun herşey güzel olucak canım dediğin gibi sadece zaman inanıyorum ki tekrar denediğinizde bu kez anne olucaksın tüm kalbimle inanıyorumKuzum benim herkes nasibine düşeni yaşar tadını çıkar inşallah bu defa sonuna kadar gidersiniz canım benim
Biz cuma günü için randevu aldık evlat edinmek için başvuru yapacaz sıra 2 3 yılı buluyormus o yüzden başvuruyu erken yapalım dedik eşim dün seneye tekrar deneyelim dediahhhh bu deli umut insanı bitiriyor negatif aldığım gün katiyen denemeyecegim diyen eşim dün böyle söyleyince şaşırdım zaman gerçekten zamana bırakmak en iyisi ve mantıklısı bakalım artık şimdilik ara verdik seneye inşallah kaldığımız yerden devam zaten artık çok girmiyorum kk ne bugün özellikle senin için girdim arada girer bakarım yine çok dikkat et kendine ve bebeğine çok öpüyorum sizi bütün dualarım tüm samimiyetimle sizinle
Ne kadar güzel yürekli merhametin ne yüce bende artık olmazsa çocuk edınırım bır cocugun hayatını kurtarırım dedım ama bır kızım var cok sukur ya dedım ayrırsam onların yerını ya kırarsam kalplerını dıye vazgectım şüpheye yer verılemeyecek kadar hassas bır konu ama allah kalbimi biliyor rabbım gönlüne gore verdın imş nir degıl iki nasıp etsın sağlıklı sıhhatliKuzum benim herkes nasibine düşeni yaşar tadını çıkar inşallah bu defa sonuna kadar gidersiniz canım benim
Biz cuma günü için randevu aldık evlat edinmek için başvuru yapacaz sıra 2 3 yılı buluyormus o yüzden başvuruyu erken yapalım dedik eşim dün seneye tekrar deneyelim dediahhhh bu deli umut insanı bitiriyor negatif aldığım gün katiyen denemeyecegim diyen eşim dün böyle söyleyince şaşırdım zaman gerçekten zamana bırakmak en iyisi ve mantıklısı bakalım artık şimdilik ara verdik seneye inşallah kaldığımız yerden devam zaten artık çok girmiyorum kk ne bugün özellikle senin için girdim arada girer bakarım yine çok dikkat et kendine ve bebeğine çok öpüyorum sizi bütün dualarım tüm samimiyetimle sizinle
Allah senden razı olsun canım zaten duygusalım bugün üzerine birde sen gözlerimi doldurdun rabbim o güzel gönlüne göre nasip edicek çok fazla inanıyorum ve hep dualarımdasın ve dualarımda olucaksın kuzum rabbim yar ve yardımcın olsun herşey güzel olucak canım dediğin gibi sadece zaman inanıyorum ki tekrar denediğinizde bu kez anne olucaksın tüm kalbimle inanıyorum
Allah razı olsun canlarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah Birgün sağ salim kucağıniza alacaksınız inşallah bende o günleri görürüm nasip artıkNe kadar güzel yürekli merhametin ne yüce bende artık olmazsa çocuk edınırım bır cocugun hayatını kurtarırım dedım ama bır kızım var cok sukur ya dedım ayrırsam onların yerını ya kırarsam kalplerını dıye vazgectım şüpheye yer verılemeyecek kadar hassas bır konu ama allah kalbimi biliyor rabbım gönlüne gore verdın imş nir degıl iki nasıp etsın sağlıklı sıhhatli
teşekkür ederim canim allah heerkesin gönlüne gore versin :)Bence super degerlerin, tekrar tebrikler cani gonulden :)
İnşallah göğüslerimi yokluyorum arada hormon durumum nasıl diye güyya test ediyorum . Sonra diyorum ki midem bulanmaya başladığına göre iyi demekki . Cuma keseyi görebilirsem bir nebze rahatlayacağım . Tabi Allah’a emanetiz . Rabbim korusun meleklerimiziCanım crinone jelin tortusunun pembemsi gelmesi normal korkma inşallah cuma günü kese görürsün sonra 11 mart gibi falanda hem bebişi hem kalp atışlarını duyarsın inşallah biraz sabretmen gerekiyo evet biraz zor ama mecburuz işte