Çok şükür bugunumuze ozledık senı bır gorunup gıdıyon bence başla ben biliyorum rabbim senin güzel yuregını ekmegını verıcektır sana kararsız kalma kararlı ol tutugunu koparDoğru kısaca liste diyip geçiyorum, güzel sonuç alan arkadaşları en başa yazıyor böylelikle moral olarak iyi geliyor, çok çoğalalım inşAllah..M Merzumut sağolasın arkadaşım, hamdolsun bugünümüze.. İkinci kez tedaviye başlamak için biraz kendime gelmeye çalışıyorum.. Biraz kararsızımda.. Rabbim isteyen herkese banada nasip eylesin inşAllah.. Sen nasılsın ?
Canım benim sancılarım oldu adet ağrısı gibi . Şimdide bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen yine adet ağrısı gibi karnım ağrıypr . Mide bulantısı oluştu şimdi ben de diyorum herhalde birşeyler iyi gidiyor . Hormonum yükseldi .Merhaba ilk önce hamile olan arkadaslara hayirli olsun diyorum insallah sag saglim kucaginizada alirsiniz insallah benim gibi bekleyenlerde hayirli sonucu alirlar insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Kizlar benim transferden 3-4 gün sonra adet agrilarim basladi 1 haftadir da gel git yapior agrilar bugün adet agrisiyla bir uyandim dedim kesin oldun ama cok sükürki olmamisim benim gibi böyle adet sancilarini yasayan varmi ve yasayip positifi gören ben cok korkuyorum bugün 11.gün transferden sonra yarin doktora kan vermeye gidicem ama cok korkuyorum bu agrilar beni cok korkutuyor
Canim ben okumadim önceki yazilarinizi sen kan vermismiydinCanım benim sancılarım oldu adet ağrısı gibi . Şimdide bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen yine adet ağrısı gibi karnım ağrıypr . Mide bulantısı oluştu şimdi ben de diyorum herhalde birşeyler iyi gidiyor . Hormonum yükseldi .
Benim 5. Gün embriyosu transfer edilmişti . 5 şubatta . 11 şubatta idrar testi yaptım pozitif çıktı . 11 şubatı 12 şubata bağlayan gece kan testi yaptırdım 58 i gördüm . Normal test günüm 14 şubattı . O zamanda 132 çıktı . 16 şubatta 336 .Canim ben okumadim önceki yazilarinizi sen kan vermismiydin
Canım adet adet sancısı gibi oluyor benimde öyle olduMerhaba ilk önce hamile olan arkadaslara hayirli olsun diyorum insallah sag saglim kucaginizada alirsiniz insallah benim gibi bekleyenlerde hayirli sonucu alirlar insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Kizlar benim transferden 3-4 gün sonra adet agrilarim basladi 1 haftadir da gel git yapior agrilar bugün adet agrisiyla bir uyandim dedim kesin oldun ama cok sükürki olmamisim benim gibi böyle adet sancilarini yasayan varmi ve yasayip positifi gören ben cok korkuyorum bugün 11.gün transferden sonra yarin doktora kan vermeye gidicem ama cok korkuyorum bu agrilar beni cok korkutuyor
cok sevindim canim senin adina hersey normal görünüyor insallah sag saglim kucaginada alirsin ben aslinda idrar testide aldim ama yapmaya cok korkuyorum yarinde normalde kan vermem lazimBenim 5. Gün embriyosu transfer edilmişti . 5 şubatta . 11 şubatta idrar testi yaptım pozitif çıktı . 11 şubatı 12 şubata bağlayan gece kan testi yaptırdım 58 i gördüm . Normal test günüm 14 şubattı . O zamanda 132 çıktı . 16 şubatta 336 .
Sen test yaptinmi canim positifmiCanım adet adet sancısı gibi oluyor benimde öyle oldu
İnşallahhh bu gece çok ilginç bir rüya gördüm . Allahım hayırlara çıkarsın inşallah . Senin kaçıncı gün embriyosu . Kaç gün oldu transfer olalı .cok sevindim canim senin adina hersey normal görünüyor insallah sag saglim kucaginada alirsin ben aslinda idrar testide aldim ama yapmaya cok korkuyorum yarinde normalde kan vermem lazim
Canim bugün 11. Gün ve 5.gün embriyosu konuldu bana bir tek adet agrisi yasiyorum sabahlari ama öglen ve aksamlari hic agrim yok sadece sabahlari oluyor genelde bugün sabahta cok siddetliydi dedim kesin oldum ama cok sükür birsey yok normal adet zamanlarimda böyle agri olunca arkasindan adet olurdum kesin bir kac gün öncede böyl2 bir agriyla uyanmistimİnşallahhh bu gece çok ilginç bir rüya gördüm . Allahım hayırlara çıkarsın inşallah . Senin kaçıncı gün embriyosu . Kaç gün oldu transfer olalı .
Canim bugün 11. Gün ve 5.gün embriyosu konuldu bana bir tek adet agrisi yasiyorum sabahlari ama öglen ve aksamlari hic agrim yok sadece sabahlari oluyor genelde bugün sabahta cok siddetliydi dedim kesin oldum ama cok sükür birsey yok normal adet zamanlarimda böyle agri olunca arkasindan adet olurdum kesin bir kac gün öncede böyl2 bir agriyla uyanmistim
Ben de aynen öyleyim. Geçen hafta bulanır gibi oldu kesildi . Şimdi sabah bulanıyor . Yine gün içinde bulanıyor gibi ama kusacak gibi değilim . Garip bi haldeyim .Ya kızlar benim midem birgün bulanıyor sonra bir gün gün bulanmıyo birgün herşeyden tiksiniyorum birgün iyim anlamadım ya sizde de varmı böyle şeyler
Canım rüyamda doğurmuşum aslında gözlerimi kapadım hamileyim sanki iki gün sonra uyandım ve doğurmuşum . Bebeğim evde . Ve evde misafirler var . Eve bi gittim kız bir bebek . Ama oğlan sanki orayı tam hatırlamıyorum . İri uzun bacakları ve çok güzel elleri vardı . 3600 felan doğmuş güya . Emzireceğim göğsümü açtım göğüslerim o kadar süt dolu ki . Ucunu vereceğim oyun oynuyor kerata . Sonra tuttu memeyi . Emdi böyle bir iştahla . Oda oda emzirerek geziyorum . Çok güzel bir duyguydu . Neye delalet acabaHayirlara ciksin canim ne gördün dünde ben bir rüya gördüm canim hep tatli icecekler icmek istiyordum hep böyle gazoz cola falan iciordum arka arkaya rüyamdabirmucizeistiyorum
Canım rüyamda doğurmuşum aslında gözlerimi kapadım hamileyim sanki iki gün sonra uyandım ve doğurmuşum . Bebeğim evde . Ve evde misafirler var . Eve bi gittim kız bir bebek . Ama oğlan sanki orayı tam hatırlamıyorum . İri uzun bacakları ve çok güzel elleri vardı . 3600 felan doğmuş güya . Emzireceğim göğsümü açtım göğüslerim o kadar süt dolu ki . Ucunu vereceğim oyun oynuyor kerata . Sonra tuttu memeyi . Emdi böyle bir iştahla . Oda oda emzirerek geziyorum . Çok güzel bir duyguydu . Neye delalet acaba
Ay inşallahh ümitsizlik had Safa’da bende ama Allah büyük . Yeniden bi olumsuzluk yaşamaktan korkuyorum sağlıkla sıhhatle gelsin evlatlarımız .Ben de gecen hafta boyle bir ruya gormustum. Bir arkadas boyle ruya gordugunu ve simdi bebeginin kucaginda oldugunu soylemisti. Insallah senin de benim de gordugumuz ruyalar hayra alamettir ve bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza aliriz
Canım benimde ilk tüp bebek deneyimim kimyasal gebelikle sonuçlanmılştı şöyle düşün hamile kalabiliyorsun inşallah ikincide hamile kalacaksın
Ay inşallahh ümitsizlik had Safa’da bende ama Allah büyük . Yeniden bi olumsuzluk yaşamaktan korkuyorum sağlıkla sıhhatle gelsin evlatlarımız .
Ben herhalde doğunca bile inanmam . Zor paranoyak olduk .Oyle deme; kimin ne zaman ne yasayacagi belli olmaz. Iyi dusun iyi olsun insallah
Ama tabi dile kolay konusmak, seni de cok iyi anliyorum